header19

Så jävla fittt

Skrivet av Jennifer Carp 21.02.2018 | 4 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Jag är ingen träningsbloggare, och det kommer jag banne mig aldrig bli heller. För tillfället består min vardagsmotion ENDAST av de tretton steg jag tar mellan ytterdörren och bilen till butiken för att köpa chips, eller de tre steg jag tar från soffan till skåpet där jag bevarar allt snacks. Chips äter jag ungefär två till fyra gånger i veckan och ibland blir det chips med sriracha till middag, hehe. Jag vet ju att det inte är hållbart i längden (TYVÄRR!?!) så nu då har jag fått för mig att jag ska bli så jävla fit.

Jag har i princip aldrig varit bra på att tycka om hur jag ser ut, och att träna och äta med måtta eller med sunt bondförnuft har varit en omöjlig ekvation så länge jag kan minnas. Förra våren hade jag världens träningsperiod och nu idag är situationen typ tvärtom; dvs. tränar kanske en gång varannan månad. Sen lider jag av en riktigt svår sjukdom också. Lathet. Det är dessutom som att den försämras i samband med att temperaturen sjunker, och gör det mycket mycket svårt att stiga upp ur sängen för att motionera.

Men så tänkte jag att om jag nämner på bloggen att jag ska försöka ta en en timmes promenad i veckan, och kanske följa nån yogaguru på YouTube så kanske jag faktiskt klarar av att gå från ord till handling också. Bara för att kanske bli lite piggare och ha lite mer energi.

Såå nu undrar jag då om ni kunder vara så snälla och dela med mig av folk ni följer på sociala medier för träningsmotivation? Helst inga body builders, utan gärna yogarelaterat och typ på ut-och-gå-med-hunden-nivå. TACK ♥

IMG 0048Synd att allt onyttigt ska va så jäääkla gott.


 

Kommentarer

 • Amanda 21/02/2018 7:32pm (22 månader sen)

  Yoga With Adrienne på Youtube har jättemånga bra videor som int e stressiga eller typ FÅ YOGA ABS PÅ TRE MINUTER OCH GÖR EN SPLIT PÅ HÄNDERNA NUU, så hon rekommenderar jag!!

  • Jennifer Carp 21/02/2018 8:14pm (22 månader sen)

   TACK!! <3

  • Aidai 22/02/2018 5:56pm (22 månader sen)

   Tänkte precis tipsa om samma, Adrienne på youtube :D Nu är jag inte yoga typen men tänkte ändå dela med mej av konton jag följer för träningspepp:
   Instagram: @ingerindubai (hon e alltid glad!) @lofsans (jordnära!), @idawarg (kanske din stil?). När jag är riktigt lat brukar jag spela Tabata Songs på Spotify och skriva upp diverse övningar jag ska göra ex. arm, ben, mage, rygg och köra några låtar igenom. Bara att lyssna och lyda och göra. ;) Sök på 7 minuter Tabata med Inger på youtube så har du en träning färdigt. Kör igenom 3 gånger så e saken biff! :) Länk: https://www.youtube.com/watch?v=mmq5zZfmIws

   Ciao!

   • Jennifer Carp 23/02/2018 12:25pm (22 månader sen)

    Oj tuuusen tack! Och vilka bra instakonton! :)

    Trevlig helg <3

 • Laura 22/02/2018 8:47pm (22 månader sen)

  Hej!

  Skönt att läsa om någon annan som också tycker lite för mycket om att äta chips.. Jag har hållit bra nivå på träningen, men den senaste månaden har jag verkligen förfallit och tappat all motivation. Den här veckans stora målsättning har varit att inte äta varken chips eller godis under veckan..hittills har det gått bra.

  • Jennifer Carp 23/02/2018 12:26pm (22 månader sen)

   Jag har i princip samma slags målsättning men misslyckas i princip alltid fredagar eller lördagar, och efter det går det utför :D

   Trevlig helg!

 • Ella 23/02/2018 6:25pm (22 månader sen)

  Rekommenderar att du har som mål med en kompis att ni en gång i veckan far ut på långpromenad! Mycket roligare än att promenera ensam :)

  • Jennifer Carp 24/02/2018 8:04pm (22 månader sen)

   Tack för tipset! Jättesmart ju, det e ju roligare (och lättare) att ta sig ut om man e fler :)

 • Jessica 28/02/2018 12:16pm (22 månader sen)

  Jag tyckte förr att träna framför TV/dator va det dummaste som fanns. Men tycker också att Yoga with Adrienne är helt super. Testa nån av hennes 30 dagars utmaningar! Jag började med det p.g.a. stelhet (märker direkt en negativ effekt om jag tar en veckas paus från stretchandet) men det är ett bra sätt att få bättre core-styrka också och förbättra andningen. Har inte fattat förr hur ytligt man egentligen andas sådär normalt. Om man vill ha tyngre pass så är Boho Beautiful också bra (men hon är tuusen gånger mer irriterande än Adrienne).

  • Jennifer Carp 28/02/2018 4:44pm (22 månader sen)

   Jag har tyckt samma, eller att "det inte är träning på riktigt" om man tränar hemma. Men så är ju inte fallet, och så är det ju i princip gratis förutom utrustningen då :)
   Ska kolla in Boho Beautiful också!
   Tack <3

Skriv en kommentar