header19

Sista dagen på Sevendays

Skrivet av Jennifer 21.05.2019 | 3 Kommentarer

Kategorier:

I fredags var det the end of an era! Sista kontorsdagen på Sevendays - det var kärleksfest i form av gåvor och fina samtal. Tack alla jag fått jobba med och lära känna under våren på Sevvan, it's been a pleasure!

IMG 0032

Titta vad söta kollegor jag har! Nu kan jag tänka på dem när jag lagar mat / går och handlar (+ reppar VBL) i min outfit.

Vi fikade på takterassen och njöt av jordgubbar, choklad o kaffe - LYX! Efter jobbet vankades AW för minstingarna, d.v.s. Rebecca & mig. Det var vemodigt i fredags, däremot har jag hela helgen varit förväntansfull inför dagen D, alltså första dagen på nya jobbet!

Vaknade upp 6:15 imorse även om jag förberett så gott som allt in i minsta detalj kvällen innan. Kläderna var strukna, väskan var packad och frukosten och lunchen förberedd! Dagen gick superbra och jag är alldeles utmattad av all ny information jag tagit del av idag. Dagen avslutas med lite meditation och en stund över att reflektera.

Hoppas du får en fin vecka.

 

Kommentarer

  • Corinne Grönholm 20/05/2019 10:21pm (8 månader sen)

    Åh vilket fint avslut och vad spännande med första dagen! Det är helt galet hur trött man blir när man fått ta del av massa ny information! :D

  • Julia 21/05/2019 2:41pm (8 månader sen)

    Tack Jennifer ♥️

  • Alexandra Grahn 22/05/2019 10:15pm (8 månader sen)

    Lycka till med allt du på har på gång nu efteråt :)

Skriv en kommentar