FEM SAKER

torsdag 22 juni 2017 - 15:08 | 4 Kommentarer

Snart ska jag utöva min favoritsport: mathandla. Väderförhållandet idag är dock inte det ultimata. Midsommar och medmänniskor som gör som jag; skjuter upp allt till sista minuten. Jag ser inte fram emot att trängas och köa, men food is life som jag brukar säga. Har man lovat stå för maten till midsommarfesten är det bara att bita ihop.

 

Har inte gjort annat än jobbat idag, så istället för att visa en bild på dagens lunch (som ni faktiskt kan se på instagram om så önskas) ska ni få en bild på mig och en lista på fem saker ni kanske inte visste om mig :)

 

1. Jag är forever en tidsoptimist som alltid dyker upp i sista minuten till alla happenings. DOCK aldrig sen till jobb/möten, vilket är rätt så ologiskt..?

2. Jag tvättar alltid kranen vid handfatet innan jag tvättar händerna. Vet inte riktigt varför men det är typ en av mina OCD grejer. Hatar verkligen fläckiga silverkranar. Eller så var jag en skata i mitt förra liv som numera älskar glänsande saker.

3. Jag borde få ett pris i hur duktig jag är på att spara pengar. Eller för hur sällan jag är ute/spenderar pengar på krogen kanske? Jag är en snåljåp som älskar mat och att spara till dyra matprodukter/matresor utomlands mer än att umgås ute med folk.

4. Sushi är min favoritmat. På en dålig vecka äter jag bara sushi två gånger, men annars blir det 4-5 ggr.. Hehe.

5. Jag har två jobb, båda två är restaurangjobb. Jag äter väldigt sällan hemma nuförtiden och innan tisdan hade jag inte handlat hem mat på tre veckor, hohho.

 

Känner ni igen er på någon av punkterna?

Trevlig midsommar!

Skarmavbild 2017 06 22 kl. 15.24.54

Kategorier:

PERSONLIGT

4

Kommentarer

 • Josefin Thors

  22.06.2017 16:57 (9 månader sen)

  2 an känner jag igen :D hahah vet inte häller varför men vill antagligen ha allt rent! :)

  • Jennifer Carp

   22.06.2017 17:50 (9 månader sen)

   Haha trodde jag var galen som gjorde så men skönt att det finns andra också! :D


 • Amanda - FOTO

  24.06.2017 21:18 (9 månader sen)

  Vacker! :)

  • Jennifer Carp

   25.06.2017 14:07 (9 månader sen)

   Tack snälla! :)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.