Back to basics

måndag 11 september 2017 - 10:06 | 0 Kommentarer

Från och med i dag håller jag sockerstrejk. Har blivit förmycket choklad på sistone. Har dock haft otroligt dålig karaktär på sistone när det gäller att hålla mig så jag får verkligen stålsätta mig nu. Lovat mig själv att hålla det fyra veckor iaf. SEN får jag fast vräka i mig om jag vill det.

Mest har jag en tidsfrist för att försöka lura mig själv till att tro att jag efter det får äta vad som helst men innerst inne vet jag att klarar jag ens en vecka så är jag ganska kvitt sockersuget överhuvudtaget och sen är det "lätt" att fast ta ett år sockerstrejk. Lite samma tänk när man springer i början efter en paus och tänker under rundan: "bara springa till nästa lyktstolpe" och när man kommer fram till den "Jamen, ännu bara till nästa", och så nästa, och nästa, och nästa och så har man plötsligt lurat sig själv att springa hela rundan. Lite så tänker jag med sockerstrejken också. "Hit ända så är du jätteduktig och då kan vi förlänga tiden"...

Samtidigt tänker jag också försöka komma på en träningsplan. Har tränat impulsivt så länge nu och utan en plan/ett mål. Roligt det också men inte i längden. Dessutom är det fullspäckat i kalendern så då är det mycket viktigt att planera träningen så den verkligen blir av!

Nu kör vi! Idag lyfte jag upp boxningssäcken också i hemmagymmet och körde järnet som uppvärmning. SÅ SKÖNT! 

Snart ska jag köra till skolan och skriva terminens första tent. Graviditet, fostret, förlossning, barnet, barnsängstiden och sexologi. Wish me luck!

backtobasics

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.