Ett litet hej

lördag 29 juli 2017 - 22:35 | 0 Kommentarer

Just kommit hem från kvällskiftet. Imorgon bitti före klockan 6 ringer alarmet igen... Nu sitter jag här på terassen och äter pistachnötter och lyssnar på radio. Hör att grannen har fest (igen, igår också). 

julijagjuljag3julijag2

Det har varit väldigt dött här på bloggen under sommaren. Inte riktigt min mening men har inte riktigt haft nåt klokt att komma med. Jag har jobbat och jobbat. Mannen hade semester i juni och nu i juli har vi jobbat turvist och haft barnvakter där emellan. Försökt pussla ihop livspusslet. Imorgon är min sista dag före min semester. Äntligen! Vad SKÖÖÖÖNT!! Mina 9 semesterdagar är GULD värda detta år!! De behövs verkligen och imorgon när jag stämplar ut kommer jag att njuta. Man ska ju aldrig ha för höga förväntningar inför semestern, för att inte bli besviken. Men jag tänker bara ta det lugnt och njuta. Inte lägga upp en massa planer. Ta dagen som den kommer. Jag har jobbat alla helger denna sommar och nu har jag en helg ledig (nästa helg) för att sen börja jobba igen följande helg.

Imorgon efter jobbet startar jag direkt söderut och till mina föräldrar där barnen har befunnit sig redan ett antal dagar. Idag har jag jobbat kvällsskift och maken har varit och fotat bröllop hela dagen. Jag lägger mig istället tidigt för att stiga upp kl 6 imorgon bitti och maken kommer hem sent inatt och vill inte bli väckt imorgon bitti...  Ja... livspusslet. Jag och mannen har dock haft sköna barnfria dagar under veckan, så vi klagar inte.

Hade tänkt kolla lite mer om ni har önskemål om teman/ämnen ni vill att jag ska skriva om under hösten. Nåt speciellt? Endera skriver ni här eller skickar ett mail (adress i sidospalten). Jag skulle vara väldigt, väldigt tacksam för det!

Kategorier:

Allmänt prat Jag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.