Hinderlöpning

söndag 22 oktober 2017 - 20:17 | 0 Kommentarer

norrvallaobstacle

Idag hade vi äntligen tid för att ta oss till Norrvalla. Folkhälsan hade ju ett hinderlopp där för en tid sen, Valhalla obstaclerace, och efteråt lämnade de hindren kvar för alla att få testa banan fritt.

Perfekt avslut på höstlovet. Kul var det och vi alla sa i kör efteråt att "hit kommer vi igen".

Sonen hade haft karateträning före och somnade i bilen direkt vi startade mot Vörå, den knappa halvtimmes färden till Norrvalla. Sen vaknade han när vi var framme och var direkt igång med nya krafter för att springa och dra igenom alla hindren. Jag orkade med mindre än jag trodde, blir hårdträning i höst och vinter... Men kul hade vi ändå!

Hindren var väldigt höga och vid många hinder var nog min längd ett stort hinder. Jag slapp ju inte ens upp för att börja på med endel hinder och att slänga sig över stockar som var nästan högre upp än mig så fanns inte ens chans till heller... Väldigt lerigt var det också. Maken slirade ner för en backe på rumpan och upp på höbalarna slapp jag inte utan en puff i baken för de var hala och sliriga. Vid det sista hindret fick dottern höjdskräck, och vägrade gå ner pga rädsla, så både jag och maken fick hjälpa till att få ner henne. Och då brukar hon inte vara rädd av sig, så ni kan tänka er hur högt det var då... Så vi fick nog utmana oss till max även om det var en kort bana. Superkul!

norrvallaobstacle3

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.