Bloggar

 

 

 

 

 resizedimage150149 jennifer3sv2

Jennifer Carp

Prestationsinriktad, tatuerad vegan som älskar att testa nya saker, men tröttnar snabbt. Reser semi-ofta och gillar vegansk matlagning. I bloggen delar hon med sig av de bästa bitarna ur sin vardag. 

 

resizedimage150150 alexandra sv2

Alexandra Grahn

Alexandra är en 25-årig österbottning som bor på Åland. Hon har en förkärlek för åländska klippor och god mat. Bor i en lägenhet i Mariehamn med sambon Simon. Jobbar som journalist och bloggar om livet på ön.

 

IMG 3680

Carmela Axberg-Lindell

Carmela är ett mindfulness freak, inredningsnörd som väljer personligt framför stilrent. Har tre fina män i mitt liv Skriver om: Livet som varit och som det är just nu

resizedimage150150 sandrasv

Sandra Grindgärd

Österbottning, världsmedborgare, miljöivrare och feminist. Hemma från Kristinestad, bosatt i Tanzania. Jobbar som konsult inom utvecklingssamarbetet och bloggar om sin vardag i ett utvecklingsland.

blogg kvadrat4

 

Hanna Rosvall

En högkänslig själ på en stor inre resa – ett högpresterande kontrollfreak som fann lugnet inuti. Numera mindfulness- och yogalärare som vänjer sig med livet som nybliven företagare. Nyfiken på världen i allmänhet och de små guldkornen i synnerhet.

 elinh gray

Elin Hassel

Elin är en lärarstuderande träningsnörd som bor i Vasa. Hon bloggar om träning, livet och hennes tävlingsatsningar i bänkpress.

resizedimage150150 croppedimage230230 profilbild 230x230

Sandra Neuman

I Sandras blogg är det växter, grönsaker, höns och snittblommor som har huvudrollen. Sandra jobbar som florist och tänker på trädgård nio av årets tolv månader. Följ med in på gården där Sandra står med jordiga händer, smutsiga knän och munnen full av spenat. 

isabel1111

 

Isabel Järnström

Isabel är utbildad kosmetolog, jobbar som frilansjournalist, upptäcker världen lite mer sällan än hon
vill erkänna och studerar Freelance and Feature Writing vid London School of Journalism.

 sara storback

Sara Storbäck

Sara studerar media och kommunikation i Finlands soligaste stad Vasa. Denna blogg speglar min fartfyllda vardag och min kärlek till fotografering och musik. 

Petra anvanda till bannern som snurrar pa framsidan

Petra Lillandt Durosinmi

På Petras blogg kan du läsa och diskutera om allt som är karriärrelaterat, samhället i allmänhet och de goda tingen som får oss att njuta av livet!

 liisa gray

Liisa Mendelin

Liisa är teologen som skriver om världs­förbättring, feminism och konsumtionskritik – när inte livet kommer emellan. Då blir det i stället text om humörsvängar, frustrationer och glädjerus.

resizedimage150150 hanna1sv

Hanna Stigzelius

Hanna bor i en förort till Helsingfors med sin man och två barn. Hennes blogg är en positiv och kreativ mammablogg som innehåller tips om hur man överlever vardagen med två små barn. Hanna gillar inredning, matlagning, bebisar och att baka och pyssla.

 uffe gray

Ulf Lassander

Uffes blogg fokuserar på matlagning med råvaror av hög kvalitet. Skaldjur är en vanligt förekommande ingrediens i hans kök. Uffe är ofta på resande fot och även där ligger fokus på att upptäcka det lokala köket.

 annab gray

Anna Betlehem

Anna studerar foto och klipp i Helsingfors. Hon fotar digitalt och analogt samt klipper filmer - både som jobb och hobby. Hennes andra stora intresse är musik. Hon tycker även om att måla och skriva. Bloggen utgörs av bilder, filmer och reflekterande texter.

 

johan gray

Johan Hagström

Johan är en fotobiten Nikonist sedan 10 år. Han fotodokumenterar olika happenings, konserter, aviga och roliga objekt i närområdet samt sånt som inte hinner undan. Alltid emellanåt också med lite text.

 resizedimage150150 iisa1sv

Iisa Smeds

Iisa är en mode- och matintresserad tjej. I hennes blogg hittar du modetips, recept, outfitbilder och vardagsinlägg, ofta i videoform.

 

sevendaysbanner3

Emma Söder

Emma Söder är intresserad av allt inom skönhet och välmående och jobbar på att vara en så bra människa som möjligt. Familjekär, ödmjuk och lojal är ord som beskriver  henne.

ronja sv

Ronja Strömvall

Ronja är en glad och sprallig bloggar som älskar resor, träning, god mat, långa promenader, glada människor och kärlek. Ronja bloggar om sin vardag, outfits och träning varvat med djupare inlägg och en massa foton.

hejhej

Caroline Högnäs

Caroline Högnäs är hemma från Pedersöre och bosatt i Helsingfors. Nyutexaminerad ekonomiemagister som ännu inte vet vad hon skall göra när hon "blir stor". Gillar träning, allt från löpning till styrketräning. Livets små guldkorn är ett riktigt bra rödvin och att umgås med nära och kära.

tom johanson

Tom Johansson

Bloggen "Friidrotten idag" skrivs av tidningsjournalisten Tom Johansson. Det är dock sonen Filiph som innehar huvudrollen i bloggen. Han går i idrottsgymnasiet i Vörå och satsar på långsprint. En av avsikterna med bloggen är att öka intresset för friidrott. 

anci3

Anci Jylhä

Anci, 50+ och mitt i livet, delar med sig av sin livserfarenhet och betraktar omvärlden med nya ögon. Det blir en färd genom landskap av tankar, analyser och betraktelser kring vardagen, ledarskap, mental träning och samhällsfenomen.

caroline

Caroline Eriksson

Caroline är en feminist som är bosatt i Petalax och jobbar inom äldreomsorgen. Hon tycker om att fotografera, att skapa musik och att yoga. Åsikter, självutveckling, feminism och katter är ingredienser i hennes blogg.

mariah1sv

Maria Hagberg

Maria studerar svenska vid Vasa universitet och bloggar om sin vardag som studerande. Dessutom delar hon med sig av glimtar från sin uppväxt med en missbrukande förälder.

 emmisv

Emelie Svenlin

Emelie är en positiv och glad tjej som sysslar med skidåkning på elitnivå. Hon älskar kläder, studerar juridik och bor i Oslo och Österbotten. Hennes blogg handlar om allt vardag till mode och träning.

catzosv

Catariina Salo

Catariina skriver öppet och personligt om hur det är när två kvinnor vill ha barn tillsammans. Och om mänskliga rättigheter, samhällsfenomen och feminism. Till vardags sysslar hon med teaterinformation och journalistik, på fritiden äter hon pizza och klappar sin katt.


resizedimage800679 SEVENDAYS PROFILE SHYA

Sandra Sundström

Sandra pendlar mellan Finland, Tyskland och Los Angeles. Kläder och stil har alltid varit hennes primära sätt att uttrycka sig själv, vilket hon bjuder på i sin blogg.

croppedimage230230 Saramariaexenia 1

Sara Hellström

I Saras blogg får du följa med i hennes vardag. Du får se hur ett liv med hund ser ut, läsa om saker och ting sett ur en hundägares perspektiv och ta del av en hel massa hundtips.

croppedimage230230 lasse gray

Lars Hedman

Lasse är journalist med hörselskada på båda öronen. Han har hjälpt sin bror med utvecklingsstörning och är aktiv i taltidningsföreningen för synskadade och i hörselförbundet. Vill kämpa för jämlikhet för alla.

 

 anna mari

Anna-Mari Karhunen

Anna-Mari är mamma, maka och arbetar som VD på HSS Media. I bloggen kan du följa tankar kring ledarskap, företagskultur, kreativitet, karriär, formgivning, konst och mode.

 

othman2

 

 

Henrik Othman

Henrik är en 63 år gammal journalist, nyss pensionerad efter nästan 40 år i branschen. Han har jobbat bland annat som ledarskribent och kulturredaktör.