Löpning i korta shorts. Yai or ney?

fredag 30 juni 2017 - 20:38 | 2 Kommentarer

Invigde mina korta shorts idag. Har ju haft dem i skåpen, sisådär en tre, fyra år, men inte nämnts ta på mig dem "in public". Har ni nåt sånt klädesplagg i garderoben? Som ni inte vill slänga men som ni heller inte använder, speciellt inte utanför husknuten?

kortashortscollage

Har tyckt dessa shorts varit "för korta" eller "för tajta". Idag sket jag i dom tankarna. Det var varmt ute och jag ville springa med lätt klädsel. Komplimangerna av maken, som tyckte jag mer än gärna kunde visa benen, gjorde ju också susen.

Tänka sig att jag äntligen vågade ha dem bland folk när jag väger som mest! Direkt jag tänker på att jag borde hålla igen lite med det goda i matväg så äter jag dubbelt mer än jag brukar och bara ökar i vikt... så även denna gång. Denna vår har varit en riktig viktboost som jag nu försöker ta tag i under sommaren istället. Den här magen ska jobbas bort litegrann nu, mest för att må bättre men även bort med extra kulan.

Nå, jag drog mina korta shorts på och jag och mannen satte iväg. 4,5 km löpning efter jobbet blev det, i hettande värme. Och ett dopp i nyinköpta poolen här hemma efteråt. Så härligt!! Idag har vi haft en riktigt varm sommardag, och mer värme utlovas. Och jag är dessutom ledig hela helgen. Jippiii!!

Kommentarer

 • Cecilia

  30.06.2017 22:00 (5 månader sen)

  Definitivt yai!! Du är alltid så fin och sportig! :)

  • Jessica

   06.07.2017 10:57 (5 månader sen)

   Åh, tack snälla du!!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.