Lustig kropp

fredag 12 maj 2017 - 20:12 | 0 Kommentarer

Har på gång så skönt träningsflow nu. Och extra härligt kändes allt idag när jag fick vakna utvilad för första gången på länge + att vågen visade mig tillbaka i min gamla vikt! Vägde mig för drygt en vecka sen och konstaterade att jag närmat mig min "gå-inte-över-denna-gräns"-vikt. Sådär plötsligt bara. Flera kilo på plus. Misstänkte lite att min svullna kropp från praktiktiden hade nånting med det att göra. Nu då praktiken är över- huxflux- tillbaka i min gamla vikt... Sådär ett par kilo ner igen utan att ha gjort desto mer effort... Lustig kropp.

Så bara att konstatera att min kropp är väldigt bra på att lagra vätska när den inte mår sådär ultimat-bra. Men nu mår den toppen igen. Magen hållits lugn en tid, så då mår även knoppen bra.

Körde ett rejält benpass och rumppass imorse, även om benen var lite sega efter gårdagens löpning. Men de hade bra styrka och det blev ett riktigt discopass! Härligt!

fredagstraning

Trevlig helg!

Ikväll ska jag titta på Lets dance-finalen! Vem tror ni vinner? Anja eller Jesper?

Jag hejade på Ellen men hon föll ju förra veckan... Jesper har jag aldrig riktigt gillat men han har ju gått framåt så otroligt. Anja har jag gillat från första stund... Svårt!

Kategorier:

Jag Rörelseglädje

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.