Släpp tuttarna fria!

fredag 24 februari 2017 - 16:30 | 4 Kommentarer

Råkade surfa in på den här artikeln

Vad tycker ni? Använder ni bh dagligen? Varje timme under dagen? Är det någon som fakiskt sover med bh på?

bh3

Äldre, vet jag, vill ofta sova med bh på. Äldre på äldre boenden alltså, eller på sjukhus. Som vårdare försöker jag alltid övertala dem att brösten mår bättre av att "släppas fria" under natten, få andas. Ibland får jag dem övertalade, ibland inte.

Själv gjorde jag ju en bröstförminskningsoperation för ett par år sedan (skrev mycket om den i förra bloggen men de inläggen finns tyvärr inte kvar). Före den operationen skulle jag, som DD- eller E-kupa, aldrig ha kunnat vara utan bh. Det var helt enkelt obekvämt och tungt, jobbigt. Men nu, som C-kupa, tycker jag det är alldeles ljuvligt att kunna gå utan bh en hemmadag! Men vid all idrott ska det nog finnas en stadig sportbh på kroppen.

armflexhemmagym2

frissafin4

Kategorier:

Allmänt prat Jag

4

Kommentarer

 • Cecilia

  24.02.2017 20:58 (9 månader sen)

  Använder aldrig BH sedan ett år tillbaka. Kommer nog aldrig börja använda igen heller. Ammar också och behöver snabb access till brösten :-)

  • Jessica

   25.02.2017 22:08 (9 månader sen)

   Ja, då är det verkligen en fördel med att vara snabb i starten! ;)


 • Anne

  27.02.2017 18:06 (9 månader sen)

  Jag njuter också för fullt när jag kan gå utan bh, men oj så besvärligt när man har f- till g-kupa trots att jag annars är ganska liten. Skulle gärna vilja veta mer om att göra bröstförminskning. Var gjorde du det, var det jobbigt efteråt och vad kostade det?

  • Jessica

   27.02.2017 21:27 (9 månader sen)

   Kunde egentligen skriva ett inlägg om det här på denna blogg. Det är så mycket att skriva, plus att det är mycket jag glömt, så måste ta reda på några saker på nytt. Så "stay tuned", kommer snart ett inlägg om det!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.