Styv i kroppen och höstfunderingar (redan?)

torsdag 13 juli 2017 - 14:59 | 0 Kommentarer

Ouch, min kropp är så styv och seg idag!

jagjuli

Tränade ett pass ute på gården med dottern igår och idag är alla kroppsdelar ömma... Det var verkligen ett helkroppspass som hette duga. Jag frågade dottern om hon känner av nåt idag:

"Näe, inte alls", var svaret.

Det är väl så att ju äldre man blir, desto viktigare blir detta med att tänja, eller yoga, eller bodybalance. Whatever som känns rätt. Borde också komma oftare iväg på såna pass. Jag har slarvat nåt fruktansvärt med den "mjuka träningen" på sistone. Försökt tänja hemma ett par minuter här och där, men inte är det samma sak som att ägna en hel timme åt kroppen och knoppen i lugn och ro. Det är svårt att finna ro (tid) att komma sig iväg till allmänna gymmet då resten av familjen har semester och bara trampat på och väntat på att man kommer hem från jobbet. Och nu i juli är detta ännu svårare att lösa då både jag och maken jobbar, och barnen är lediga.

Ja, tiden är knapp denna sommar. Hösten närmar sig och jag börjar ju redan fundera på att skriva på slutarbetet och inhopparjobb under höst och vintern. Mina stödpengar är slut och jag ska försöka mig på studier + arbete. Först ska jag dock fundera på dotterns 10-års kalas (dottern gick med på ett riktigt minikalas i år med närmsta vännerna, allt för att jag ska slippa stressa över det också) och mina nästan två veckors, 9 dar, semester i augusti (som säkert går åt till mer studiefunderingar och förbereda barnen inför skola). Känner att jag har rätt bra koll på allt ändå och är peppad inför hösten/vintern.

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.