Throwback

lördag 14 april 2018 - 14:38 | 0 Kommentarer

Maken råkade se denna bild nånstans ifrån och skickade mig den. Jäklar vilken grym form jag var i då! 

throwback

Så kom några tankar upp. Varför var jag inte nöjd då? Jäklar. Aldrig är man nöjd. Nu skulle jag ge vad som helst för att vara i samma form.

Bilden här var alltså 2014. FÖRE jag började studera. Efter det har mycket gått utför... Nånä. Skämt åsido. Men musklerna har blivit mindre och fettet mer. Skiljer sig dock endast max 4 kg mellan denna och nuvarande form så det är inte stor skillnad. Det krävs inte mycket men... Den här får jag sätta som målbild nu och jag är på god väg men krävs nog en hel del sisu innan jag är där.

Det verkar som att jag har en stress-vikt. En vikt jag alltid åker upp till när jag har det stressigt. Varenda en gång under 10 års tid har jag åkt upp till den här vikten när jag har haft stor omställning i mitt liv och inte riktigt hunnit/orkat ta itu med balans i träningen eller kosten utan slarvat en längre tid. Just nu är det ju studierna. Att studera är tungt även om jag trivts och tyckt det är så himla roligt men det har krävts enormt mycket genignuggande. Himmelens massa läsande, stressmage, stressäta och jobba på det ännu till. Och så till på det en massa osäkerhet, får jag jobba tillräckligt? Och andra vägen, måste tacka nej till en massa jobb för att inte drunkna i jobb och skolarbete, och därav lida av dåligt samvete. Så nej, det har inte funnits tid för någon träningsbalans. Det har funnits korta glödperioder men vi ska nu försöka satsa på långa loppet igen.

Kategorier:

Allmänt prat Jag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.