Veckan som gått

söndag 14 maj 2017 - 21:19 | 0 Kommentarer

Det absolut skönaste denna vecka var att praktiken var slut. Ett steg närmare sommarlov med ett jobb jag gillar. Och mer studiepoäng blivit avcheckat. 

Jag avstod sevendays lista denna vecka eftersom jag är heeeelt ute och cyklar när de gäller denna form av tävling. Eurovisionen alltså. Det enda jag vet av bidragen är de jag råkat se på barnkanalen. Men Krista var SÅ bra i barnkanalens "inför eurovisionen". Proffsig, glad och hjärtlig! Hoppas det öppnar ännu fler dörrar för henne i sveariket, om det är det hon vill. ESC tittade vi med barnen på reprisen idag eftersom de ville det. Vi kollade igenom alla bidrag, satte poäng åt alla. Såklart hade vi alla satt 2 p av 10 åt vinnaren... Vi var inte glada. Hur kan en sådär tråkig låt vinna?? Kanske det hjälper om man lyssnat förr på låten. Och kanske kände till budskapet i låten. Men vi somnade nästan (under dagen idag alltså) när Portugal framförde sin sång...

Morsdagen idag firades med frukost på sängen gjort av dottern och sen kort av dom båda och present av sonen. Han hade gjort en så fint målad jumppakäpp. Så nu ska det tänjas med den i hemmagymmet och bli lite vigare i axlar och sträcka på ryggen.

Träningen har löpt jättebra denna vecka. Har blivit mycket fokus på ben iom löpning, brutalt benpass och idag blev det bodycombat så jag trodde jag storknade. Länge sen jag svettats sådär mycket efter ett combatpass.

armflexhemmagym2

Magen har hållits lugn hela veckan, förutom idag. Tryckande känsla i bröstet och tungt att andas. Rapningar. Skulle jag inte ha vetat att jag har reflux och dyspepsibesvär så skulle jag ha börjat fundera på hjärtattack. Men istället for jag på combat-pass och blev nästan botad. Lättade för stunden men lite jobbigt nu igen, en tid efter att jag kommit hem. Orsaken är allt det goda jag ätit i helgen. Drabbar en direkt...

Robotgräsklipparen har vi också startat så nu får det lov att bli vår på riktigt! Önskar er en riktigt fin start på veckan!

Kategorier:

Allmänt prat

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.