Jessica header 1

Kryssning och nytt jobb

Skrivet av Jessica Ravall 01.03.2022 | 0 Kommentarer

Det hände så mycket förra veckan och jag pratar förstås om de obeskrivligt hemska nyheterna som vi fick ta del av. Fastän det är svårt att greppa allt och det finns tusentals åsikter och samtalsämnen kring händelsen har jag sedan länge valt att lyfta upp och framhäva de positiva och härliga stunderna på mina sociala medier och likväl även här på bloggen. Jag har riktat in mig på att eftersträva glädje och harmoni med mina inlägg och mina bilder så väljer därför att inte skriva desto mer om det just nu. Kanske jag helt ändrar mig i framtiden, vem vet. 

Med det sagt hände det även en del trevligare saker i mitt privatliv förra veckan. Jag började nämligen ett nytt jobb, som digital inspiratör och kreatör. Är så nyfiken på denna utmaning och jag hoppas att ni vill följa med mig på vägen! Dessutom var min lediga helg fylld av umgänge och spontana äventyr som bland annat en dagskryssning till Tallinn. Som vanligt gick min kamera het och jag tänkte därför dela med mig av några bilder från veckan. Ifall det är någon där ute som dessutom skulle va nyfiken på att kika in på mina videor från veckan så hittar ni mig under jessicaravall på både Instagram och TikTok. 

Eckerö Line- Tallinn boat

Tallinn-2022
Jag åkte till Tallinn med min vän Nora.
Det är så roligt att vi egentligen blev goda vänner när vi blev placerade på samma klass i högstadiet
och att vi, när jag flyttade till Helsingfors, började umgås regelbundet igen eftersom vi har vänner i samma kompisgäng.

Tallinn-2022Tallinn-2022
Hela söndagen hade vi soligt och bra väder i Helsingfors, därför mötte jag upp min kompis Christa för en långpromenad i Eira
och en utomhuskaffe på Löyly. Solen värmde absolut men ska inte sticka under stolen med att det blåste extremt mycket så
vi gömde oss under filtar. Men är man en finländare så är man. 

Loyly-coffeecoffee
Hoppas ni fått en fin start på veckan!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar