Jessica header 1

Minnen från rofyllda Åland

Skrivet av Jessica Ravall 02.11.2021 | 0 Kommentarer

Godmorgon, eller god förmiddag kanske? I skrivande stund sitter jag med dagens andra kaffekopp bredvid mig och njuter av en lugn start på min lediga dag. I föregående inlägg nämnde jag att min Ålandsresa från sommaren förtjänade ett eget inlägg så nu tänkte jag faktiskt passa på att dela med mig av den - i form av ett gäng härliga bilder.

I slutet av juli åkte jag och mina två vänner Lotta och Ronja till Åland för att hälsa på några vänner där. Vädret var verkligen på vår sida alla dagar och Ida som vi bodde hos hade styrt upp hela helgen, vilket kändes hur lyxigt som helst. 

När vi kom fram blev vi upphämtade av Ella, varefter vi gick och satte oss på Boquerian där vi käkade lunch. Kan förövrigt verkligen tipsa om det stället ifall ni har vägarna förbi. God tapas och goda drinkar! 

Boquerian / Åland
På kvällen åkte vi ut till Havsvidden där Ida färdigt hade fixat ihop räkor, vin och annat gott. Sedan avslutades kvällen med jacuzzi och solnedgång. Tänker att bilderna får tala för sig själva här. 

HavsviddenHavsviddenHavsviddenHavsvidden

Nästa dag började vi med en lugn frukost ute i solen följt av ett besök till Smakbyn. Dagen innan resan hade vi fått en lista skickad till oss där Ida och hennes kompisar hade fixat ihop en barrunda inför kvällen, hur kul grej? 

GetaSmakbynÅland
Jag skulle kunna fortsätta med hur många bilder som helst men tänker att dessa nio får beskriva sommarens resa. Istället avslutar jag med en bild på mitt fina resesällskap!

Havsvidden

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar