Jessica header 1

Var har jag hållit hus då?

Skrivet av Jessica Ravall 20.04.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hur börjar man ett inlägg när man nästan hunnit glömma bort att man har en blogg? Känns som mycket hänt sedan jag kikade in här sist och ändå har egentligen inget hänt. 

Stränga restriktioner här i Nyland som nu blir lite friare, påskfirande hemma i pampas och en fyra dagars semester i Levi. Kan ni tänka er också att imorgon har vi den allra sista skoldagen på utbildningen? Vart gick det här året? Kan ju omöjligt vara slut än. Tänk så snabbt ett år kan gå trots att det är coronatider på gång. Huhhu.


IMG 0632

Tänkte som så att jag tar och visar några favoritbilder från min lilla Levi resa, innan vi kan starta igång våren på riktigt. Nåja för det första bodde jag (och mitt resesällskap som bestod av tre kompisar) i en otrolig stockstuga med biljardbord, fyra sovrum och om jag räknade rätt - sju badrum. Nämnde jag även att den låg mitt i backen? Nej nåmen ni kan ju förstå att vi mådde bra. 

IMG 0671IMG 0714IMG 0614
Vi hade verkligen vädret på vår sida, soligt och några plus grader. Bästa rännasvädri. Det kändes även som att man kunde vara lugn angående corona eftersom vi endast umgicks med vårt eget lilla gäng och jag tyckte att människorna höll tillräckligt med avstånd i liftkön, skönt.

IMG 0680IMG 0711
Med årets slalomresa i bagaget är det dags för vår! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar