2ndheader2021

5 saker du kanske inte visste om mig

Skrivet av Julia Andersson 16.09.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

För att jag är ny bloggare här på Sevendays och många av er kanske inte har någon koll på vem jag är sedan innan, så tänkte jag att det skulle passa perfekt med ett inlägg med fem roliga faktan om mig, så ni lär känna mig lite bättre! Då kör vi

1. Jag är född -94 och jag tror att det var den perfekta åldern för att bli ett superfan av Harry Potter. Jag växte upp med serien, fick vänta på nästa bok och nästa film. Älskar fortfarande Harry Potter och ser genom filmerna flera gånger per år!

2. Jag har bott utomlands två gånger, som 19 åring åkte jag som Au Pair till Colorado i USA, och ett år senare bodde jag i London. Jag flyttade tillbaka till Finland för att studera, och var helt övertygad över att jag skulle tillbaka till London när studierna var klara. Nu trivs jag bra här i Vasa och att flytta utomlands nu känns mest bara svårt och läskigt! Fast vi pratar ibland om att flytta till Spanien, hur najs?

3. Jag och min kille träffades på dansgolvet inne på Ollis. Eller ja, jag hade ju försökt ragga upp honom på tinder innan det men han slutade svara mig. Tur för honom att jag inte ger upp så lätt! Vi har nu varit ett par i ungefär 2,5 år, sedan februari 2017

4. Mitt stjärntecken är Oxen men egentligen tror jag inte på astrologi. Däremot tror jag på spöken, andrar, Gud och liv efter döden.

5. Jag är en riktig barnklädesnörd som älskar att köpa fina kläder till min son. Mina favoritmärken på barnkläder är Lindex och Arket. Jag gillar att klä honom i mönstrade och/eller färgstarka kläder och bryr mig inte om det kommer från pojk eller flicksidan. Köper helt enkelt det jag tycker är fint!

double

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar