2ndheader2021

Kap Verde

Skrivet av Julia Andersson 07.02.2020 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

IMG 8864

Vilken dröm semester vi har haft på Kap Verde! Jag tror att det bästa betyget är att dagen efter vi kom hem kollade vi på fullaste allvar på Tui appen för att vi ville boka samma destination till nästa vinters semster, bättre än så blir det inte!

IMG 8046

Vi åkte till ön Boa Vista, som var precis en såndärn paradis ö man drömmer om. Varmt, palmer, sandstränder och turkost hav. Vi bodde på ett stort hotell precis på stranden, så visst mycket andra människor var där ju, men det stör inte mig, jag är inte ute efter att vara ensam. Vi hade all inclusive och stannade på Hotell området hela semestern. Det var en sån semester vi var ute efter, enkelt och lugn och ro, inget hektiskt upptäckande. 

IMG 7953

Hotellet, Riu Karamboa var helt fantastiskt! Fräsht, snyggt, god mat och vänlig personal! Kan verkligen varmt rekommendera stället. Servitörerna i buffé-restaurangen var alltid snälla och hjälpte oss dra ihop bord för att hela vårt gäng på 10 personer skulle få sitta tillsammans och äta. Alla måltider (frukost, lunch, middag) fanns det alternativ i överflöd och utbudet varierade mycket från dag till dag så man blev inte uttråkad av att äta på samma ställe hela tiden. Hotellet hade även Tema restauranger men vi provade inte på dem eftersom man var tvungen att boka sin plats. Lättare med Buffé och då hittar också alltid alla personer nåt som faller dem i smaken! 

IMG 8877

I poolbaren drack vi en hel del fruit punch och alkoholfri pina colada. Det kändes så himla lyxigt att glida upp och beställa sin drink där, och med all inclusive så behövde man inte ha pengar med sig heller, så praktiskt! 

IMG 8910

Så lekte vi och hoppade i vågorna! Vilka GIGANTISKA vågor det var! Röd flagg nästan hela tiden men enligt strandvakterna var det säkert att vara i vattnet så länge man nådde botten. Vilken fantastisk vecka vi hade! Min syster Malin har ju också en blogg, så klicka in er där för att läsa hennes inlägg om resan. Kommer leva länge på detta!

Den första resevloggen är även uppe på min youtube kanal, klicka er in och kolla på den vet jag! 

Kommentarer

  • Amanda 25/02/2020 6:43pm (6 månader sen)

    Åh ser ju helt ljuvligt ut! 😍

Skriv en kommentar