2ndheader2021

Mina köp på Black Friday

Skrivet av Julia Andersson 13.12.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Senaste veckan har paketen droppat in, min shopping på Black Friday. Säga vad man vill om konsumtionshetsen dagar som Black Friday bringar, men det är en perfekt tidpunkt att passa på att köpa saker man behöver eller länge velat ha. 

IMG 7084

Foreo Luna 3. Länge har jag velat testa denna hypeade produkt, se om den verkligen gör någonting! Min hy har inte varit den samma efter graviditet och amning, och när Foreo hade -25% på deras hemsida på Black Friday slog jag till. 150€ (Originalpris 200€) är ju fortfarande mycket pengar. Ska testa den nu ett tag innan jag ger min åsikt om den!

IMG 7114

Padwico 850 Babyvakt. Sedan vi flyttade till radhus har jag velat köpa en babyvakt. Adrian sover minst en dagssömn ute på terassen och då måste jag vara i vardagsrummet för att hålla uppsikt över när han vaknar, men inte nu längre! Babyvakten Padwico 850 rekommenderades till mig av mammor i min mammagrupp, vars omdöme jag litar på. Så klickade hem den från Adlibris för 105€ (Originalpris 150€).

IMG 7120

Blusar från Topshop (ASOS). Asos hade -25% på allting och jag kunde inte motstå. Det här var ett av de "onödiga" köpen. Beställde hem 5 saker men dessa två var de jag valde att behålla. 

IMG 7125

Gina Tricot MINI. Länge längtat efter detta set från Gina Mini, så passade på när det en gång var rea. Lite stor i storleken ännu (86/92) åt Adrian men småning om. Hur fint är det inte? LOVE IT! 

IMG 7109

Knähöga stövlar från Boohoo, Plus size. Har länge suktat efter ett par loose-fitting stövlar men det är svårt att hitta några stövlar som passar över mina vader. Linda Marie Nilsson gjorde reklam för att Boohoo har stövlar som passar för plus size och även om jag vet att det är en risk att beställa från Boohoo då en retur kostar närmare 30€, lärde mig den hårta vägen. Stövlarna kostade nästan lika mycket som returen skulle kosta alltså. Men de passar fint som tur! Boohoo hade -50% på hela sidan.

Så ja, det var alla mina köp! Köpte du nåt på Black Friday? 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar