2ndheader2021

Mobilbilder från Första veckan i Mars

Skrivet av Julia Andersson 08.03.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Inlägget innehåller reklamlänkar.

IMG 8605

Reklamlänk

Adrians nya skor! Ett par urgulliga vita sandaler från Kavat. Vår BVC-sköterska rekomenderade att köpa skor så att han ska få öva att stå rätt med hälarna i golvet. Han vill så gärna trippa på tå som en liten ballerina! Vill definitivt lägga honom i Balett-klass när han blir äldre, hur gulligt?!


adrian2

Är du också trött på att se perfekt städade barnrum på Instagram? Så här ser det ut i Adrians rum mest hela tiden, ofta värre stök. Orsaken varför det är så här "städigt" är att jag precis hade städat medan Adrian sov tupplur och här hade han precis börjat leka (leka = dra ner allt från hyllorna och ut allt ur lådorna) Aa-ja, småbarns livet! 

adrian1

"Jag har inte gjort någonting"-minen. Åh alltså gullunge!!

namnsdag

4 mars hade Adrian namnsdag! Nån gång i höstas slogs jag PANIK för jag kom på att jag inte hade kollat när Adrian han namnsdag och tänk om vi hade missat den första namnsdagen?? Kollade genast upp och det visade sig vara 4.3 som är Adrian-dagen. Satt in det i mobil kalendern för att inte glömma! Vi firade med att bjuda min kompis Celine på kvälls fika och hon kom med en present! 

tshirt

Beställde lite från Zara till mig själv och denna URGULLIGA t-shirt till Adrian. Storlek 92 så den är ännu lite stor, men upplever att Zara kids är ganska små storlekar om man jämför med t.ex. Lindex. 

garderob

Gjorde om Adrians garderob i veckan. Filmade också hela processen, videon finns uppe på min Youtube kanal och den hittar ni HÄR! Blev nöjd med resultatet. Sakta men säkert börjar allt falla på plats i vårt nya hem, vi har ju bara bott här i snart 6 månader, hehe.  

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar