2ndheader2021

Kap Verde

Skrivet av Julia Andersson 07.02.2020 | 1 kommentar(er)

Kategorier:
Taggar:

IMG 8864

Vilken dröm semester vi har haft på Kap Verde! Jag tror att det bästa betyget är att dagen efter vi kom hem kollade vi på fullaste allvar på Tui appen för att vi ville boka samma destination till nästa vinters semster, bättre än så blir det inte!

IMG 8046

Vi åkte till ön Boa Vista, som var precis en såndärn paradis ö man drömmer om. Varmt, palmer, sandstränder och turkost hav. Vi bodde på ett stort hotell precis på stranden, så visst mycket andra människor var där ju, men det stör inte mig, jag är inte ute efter att vara ensam. Vi hade all inclusive och stannade på Hotell området hela semestern. Det var en sån semester vi var ute efter, enkelt och lugn och ro, inget hektiskt upptäckande. 

IMG 7953

Hotellet, Riu Karamboa var helt fantastiskt! Fräsht, snyggt, god mat och vänlig personal! Kan verkligen varmt rekommendera stället. Servitörerna i buffé-restaurangen var alltid snälla och hjälpte oss dra ihop bord för att hela vårt gäng på 10 personer skulle få sitta tillsammans och äta. Alla måltider (frukost, lunch, middag) fanns det alternativ i överflöd och utbudet varierade mycket från dag till dag så man blev inte uttråkad av att äta på samma ställe hela tiden. Hotellet hade även Tema restauranger men vi provade inte på dem eftersom man var tvungen att boka sin plats. Lättare med Buffé och då hittar också alltid alla personer nåt som faller dem i smaken! 

IMG 8877

I poolbaren drack vi en hel del fruit punch och alkoholfri pina colada. Det kändes så himla lyxigt att glida upp och beställa sin drink där, och med all inclusive så behövde man inte ha pengar med sig heller, så praktiskt! 

IMG 8910

Så lekte vi och hoppade i vågorna! Vilka GIGANTISKA vågor det var! Röd flagg nästan hela tiden men enligt strandvakterna var det säkert att vara i vattnet så länge man nådde botten. Vilken fantastisk vecka vi hade! Min syster Malin har ju också en blogg, så klicka in er där för att läsa hennes inlägg om resan. Kommer leva länge på detta!

Den första resevloggen är även uppe på min youtube kanal, klicka er in och kolla på den vet jag! 


ALLA SPANIEN VLOGGAR

Skrivet av Julia Andersson 21.11.2019

Kategorier:
Taggar:

Längtar du bort från november-mörkret? Kolla in våra vloggar från Spanien! Kom ihåg att gilla och prenumerera på youtube!

 


Den första resevloggen & Mitt i en flytt

Skrivet av Julia Andersson 26.10.2019

Kategorier:

Hej! Dagarna verkligen flyger förbi just nu, jag hinner inte med allt som jag skulle vilja, bland annat blogga. Det är redan över en vecka sedan vi kom hem från vår resa som blev så himla lyckad. Direkt när vi kom hem fick vi nycklarna till vårt nya hem, ja VI SKA FLYTTA! Eller, har flyttat rättare sagt, för sedan tre nätter tillbaka har vi sovit i vårt nya hem. Vi hittade världens mysigaste radhus i Smedsby och hittills trivs vi så bra. Allting är ännu totalt kaos, inget har riktigt hittat sin plats, jag har fått början på ryggskott av allt lyftande, så måste vara försiktig med ryggen. Kommer att komma mer om huset absolut! 

Redigerade i alla fall den första resevloggen från Spanien så den finns nu uppe på min youtube-kanal! Kika gärna in den och lämna en tumme upp om ni gillade den <3


Vi är i Spanien!

Skrivet av Julia Andersson 10.10.2019

Kategorier:
Taggar:

Hej! De senaste dagarna har varit lite hektiska, med packning och förberedelser inför vår resa. Ja vi befinner oss nu i Spanien i Torremolinos på Solkusten! Var så jäkla nervös inför att flyga med Adrian (som för övrigt blev 6 månader i måndags!) men allt gick verkligen över förväntan. Lite gråt när planet lyfte, men det hade jag räknat med eftersom jag hört att lock för öronen kan vara obehagligt för bebisar. Nu njuter vi i alla fall i 24 grader och strålande solsken!

2F3CD7B5 12F9 48B2 995E 3651E6B86AF8

Vårt hotell är riktigt fint och ligger precis brevid havet så vi har havsutsikt från balkongen, lyxigt. Sen finns det tre pooler plus en barnpool! Vattnet är tyvärr lite kallt i poolerna, det är nog skönt sedan när man toppat sig så för oss vuxna är det inga problem men för Adrian är det nog för kallt att vara i långa stunder.

51CC1F65 9998 461E 8C19 7343C5D87C47

Följ mig gärna på Instagram för kommer vara mer aktiv där under resan än här på bloggen, @jullianderssons heter jag där! 

0994D9F5 9831 408C BF3A F67D03EE75E3