2ndheader2021

Sevendays X Strampen

Skrivet av Julia Andersson 20.09.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

IMG 4760IMG 4753

Igår gick jag på mitt första event som Sevendays-bloggare! Inget mindre än trerätters på Strampen. Vi fick äta deras nya höstmeny och jag kan verkligen rekomendera det. Kvällens outfit var detta matchande set från ZARA. Jag brukar inte köpa saker influensers länkar till men när jag såg detta set i Freddy My Loves haul week kände jag bara att ”Jag. Måste. Ha. Det. MÅSTE!” Så japp, Youtube made me buy it! Skorna och diademet är från H&M och väskan är från Aldo.

IMG 4806IMG 4775IMG 4777

Vi satt ute på Strampens härliga inglasade terass. Var rädd att frysa men det var riktigt varmt och skönt när vi satte oss ner. När solen hade gått ner satt de på värmelamporna så det blev aldrig kallt! Maten var från Strampens nya höstmeny. Jag valde jordärtskockssoppa med smörstekta kantareller till förrätt och burgare med batatfranska till huvudrätt. Verkligen supergott!

matenIMG 4821

Till efterrätt åt jag chokladparfait och även den var hur god som helst. Verkligen en lyckad kväll! Det behövs nog att få komma iväg själv ibland och inte hela tiden vara mamman Julia. Killarna hade klarat sig hur bra som helst de 3,5h jag var borta. Lucas hade försökt ge ersättning på flaska, men Adrian ville inte ha. Det var ändå en glad liten kille som mötte mig när jag kom hem så honom gick det ingen nöd på. Vi gosade ner oss i sängen, liggammade och tankade mat och närhet när jag kom hem. Små stunder går bra att vara ifrån Adrian, men att sedan få komma hem och vara mamman igen är det bästa jag vet!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar