Beverly Hills

torsdag 18 maj 2017 - 11:13 | 3 Kommentarer

Följer man mig på Instagram är det nog omöjligt att missa att jag flög till Los Angeles i måndags och har planerat att vara här i tio dagar. Så  här är jag! På besök hos Sandra ♥. Flyget hit gick så lätt och skönt. Tio timmar är faktist inte så lång tid att döda när man har en bra bok, telefon, hundratals filmer och serier att välja på och god vegetarisk flygmat. Väljer man vegemat kommer den alltid innan alla andras + den är hälsosammare.

 

För mig som reste första gången till USA var security-checken det mest frustrerande någonsin. Seriöst. Jag har varit med om liknande ritual i t.ex Singapore men nu fick man verkligen bekräftat att asiater är både effektivare och vänligare på sitt jobb. I två och en halv timme stod jag och väntade på att få komma in i landet, hallelujah!

 

 

beverlyhills4

beverlyhills

beverlyhills2

beverlyhills3
Vi bor mitt i Hollywood och igår när jetlagen äntligen hade lagt sig (min första eftermiddag gick åt att hålla sig vaken till kvällen typ haha) steg vi upp med tuppen och tog en morningrun uppe vid Runyon Canyon Park. För dig som besöker LA är det här ett utmärkt sätt att börja resan! Man får en klarare bild av hur staden är uppbygd och var alla områden ligger. Utsikten högst uppe är helt fantastik.

Efter det tog vi oss till Beverly Hills och har hängde där hela dagen. Tog en senare lunch på Urth Caffé (stort tips till vegetarianer) och gick sedan på gatorna där för att spana in butiksutbudet. Som. är. sjukt. bra.

 

beverlyhills5beverlyhills6

På kvällen blev det en snabb middag och sedan bums i säng. Var faktist helt sjukt jetlaggad ännu igår så det var bäst att lyssna på kroppen, men idag har vi minnsann varit ut och på! Ha en skön torsdag mina vänne!

 

Kategorier:

Resor

3

Kommentarer

 • Lizette

  18.05.2017 13:16 (8 månader sen)

  Ser helt underbart ut!


 • Ma

  18.05.2017 19:25 (8 månader sen)

  Hoppas du hittar nåt i shopparna som passar dig - och din plånbok :) Njut av allt och kom helskinnad hem <3


 • Marias Memoarer

  19.05.2017 08:42 (8 månader sen)

  Så härliga bilder, blir lite sugen på USA ju :) Jag var lite nervös när jag skulle till Australien på mitt working holiday (där jag fortfarande är) , men det var inte mycket väntande alls och jag slapp genom hur smidigt som helst! Bara min väska som jag fick vänta ganska länge på...


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.