En ordentlig fransförlängning

onsdag 19 april 2017 - 21:05 | 2 Kommentarer

Idag började dagen 06:30 på gymmet med ett pass muskelkondition. Vi körde ett reps med 7 rörelser, 7 gånger och 7 varv. Väldigt effektivt! Efter det väntade YLE med ett par timmars jobb med "Barn i 100 år". Det var 20-talet som började spelas in. Dagen blev rätt kort för mig eftersom jag bara fixade ett barn och en vuxen. Mamman fick en ganska slarvig, låg knut i nacken eftersom det var meningen hon just skulle ha kommit från fabriken där hon arbetade. I övrigt rätt simpelt smink. Imorgon är vi hela dagen i Kristinestad och filmar! Kul!

Efter första jobbet kom Camilla till mig och vi gjorde nya fransförlängningar åt henne. Hon har såå mycket fransar naturligt så resultatet blev jättesnyggt. Dessutom har hon också långa fransar under ögat, så en förlängning ger bra effekt. Vad tycks?

 

camilla fore checker

camilla efter2

camilla efter3

 

Nu kom jag just hem från kvällens bloggevent och kikar i en välfylld goodiebag. Vi har varit hos en nyöppnad kosmetikaffär här i Vasa så ni kan ju tänka att produkterna faller mig precis i smaken hehe. Återkommer! Ha en skön onsdagkväll ♥

Kommentarer

 • Maria

  20.04.2017 19:29 (9 månader sen)

  Hej! Vad kostar det att göra fransförlängning hos dig? Hur "bokar" man isf?

  • Julia Holmqvist

   20.04.2017 22:37 (9 månader sen)

   Hej! Kontakta mig på jholmqvist@live.se för mer info :) 55 € för nya.


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.