FREDAGSTANKAR

fredag 27 april 2018 - 23:43 | 0 Kommentarer

Det var längesedan jag bara började på ett inlägg sådär utan desto mera baktanke. Här kommer det! Jag är ännu inte hundra procent frisk vilket stör mig väldigt mycket just nu. När jag är sjuk märks det hur viktig träningen är för mig i vardagen. Precis som att någon mår bra över att läsa en bok, sticka, mecka med bilen eller trixa i köket, är träning ett nöje för mig under min lediga tid. Det har blivit timmarslånga promenader hela veckan utan att höja pulsen alls. Det är väldigt farligt att träna med sjuk hals (kan leda till hjärtmuskelinflammation) men att sitta inne  när det är över tjugo grader ute går inte heller. Så alternativet är att ta långa och långsamma promenader. Men nu hoppas jag på bättring! 

 

30850360 10156350850142767 90328544 o

31023783 10156350850112767 1661455797 o 1

Vi har ändå gjort roliga saker i veckan - som mina dåiga telefonbilder avslöjar. Spelat minigolf i mörkret var superkul. Jag fick också äta min favorit frozen yoghurt och sträckkollat massa serier. Får jag vara helt ärlig och irriterande positiv, så är varje dag här rolig på sitt sätt! En vardag mes många guldkorn helt enkelt. Det var med spänning som jag landade i Sacramento i början av mars för ingen av oss visste ju riktigt hur vardagen skulle bli här, men dagarna som går är allt jag önskar mig just nu. 

Mitt hemdatum är ju också spikat sedan länge tillbaka och resan till Finland kommer ske i slutet av maj. Jag har alltid liite svårt att leva och njuta av nuet, utan vill planera och förbereda framtiden så mycket som möjligt. Det är en bra övning för mig att faktist vara i USA och inte vara lika tillgänglig hela tiden. Märker hur gott det gör. Trots det är det omöjligt att inte planera sommaren lite smått, eftersom den ser ut att bli i Finland. Drömmen skulle vara en resa i mitten av sommaren någonstans men vi får se hur det blir med den saken. Nu ska jag ta helg och krya på mig. Hoppas ni har en fin fredag ♥

Taggar:

Kategorier:

Vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.