Godmorgonhälsning!

onsdag 15 november 2017 - 08:13 | 2 Kommentarer

Idag är det onsdag och faktist dags för lite annat jobb! Har spenderat måndag och tisdag i Blossom-butiken men kommer inte vara där innan lördag pånytt. Steg upp med tuppen och fick avverkat ett bra pass på gymmet. Kroppen var dock seg och trött från förra veckan. Så jag accepterade läget, körde mage-rygg och bara stretch. Ibland måste man lyssna på kroppen.

hej2

 

Nu inväntar jag dagens första franskund. Hade faktist tänkt göra något typ av supererbjudande på fransförlängningar innan jag åker iväg, men tiden räcker helt enkelt inte till. Har inte rum att ta emot flera nya kunder. Först väntar nu tre fransförlängningar som ska göras och ikväll ska vi lära oss grunderna i make up på stilkursen!

Jag tycker att både smink och hår hör till när man vill uppdatera sin stil. För det första kan ett färggrant läppstift eller en vacker skugga göra mycket till helheten. Och glömmer man bort att smink även kan uttrycka ens personlighet - har man glömt bort en viktig del.

Nu är det först dags att läsa lite blogginlägg och morgonbusa med Nisse ♥

 

Taggar:

Kategorier:

Vardag

2

Kommentarer

 • Olle

  15.11.2017 16:12 (5 månader sen)

  Att inte använda smink uttrycker förstås också något..t.ex. att man inte böjer sig under en samhällsnormen som för i våra tider dikterar att kvinnor ska använda smink (och män inte behöver göra det) för att anses normala. Att låta bli att sätta kemikalier i sitt ansikte och i sitt hår kan också vara ett medvetet val som uttrycker något..personlighet eller värderingar. Kanske man vill slå ett slag för djurens rättigheter och motverka onödiga plågsamma experiment på djur, eller så vill man bli uppskattad i första hand för sina handlingar och inte sitt utseende.. ..sin stil. Alla har väl en stil, men är det faktiskt viktigt att uppdatera den?

  • Julia Holmqvist

   15.11.2017 19:34 (5 månader sen)

   Hej Olle! Ja du har rätt att någon kan välja att undvika smink för att ta ett ställningstagande mot samhällsnormen. Förstår inte varför du drar in djurens rättigheter i din kommentar? Jag har aldrig marknadsfört djurtestat smink. Finns många som är icke-djurtestade och veganska. Jag tror också att de som väljer att gå min kurs "Stilakuten - en grundkurs i att hitta stilen" är intresserad av att uppdatera sin stil och vill veta mera om kläder och smink. Det ska också vara okej.


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.