Jag lämnar landet

lördag 11 november 2017 - 10:00 | 6 Kommentarer

I torsdags öppnade vi dörrarna för Blossoms pop up-butik i Vasa! Ni som följt med en tid vet att jag jobbat i flera år i butiken Seven Roses, som inte finns mera. Nu har vi återuppstått under vintermånaderna som Blossom ♥ Här säljs massa underbar inredning, julpynt och lite kläder för ett bra reapris. Blossom är nog den perfekta butiken när man ska ha små julklappar eller presenter åt någon.

 

blossom1

blossom2

blossom3


Förutom mina jobb
jag redan har (hehe) så kommer jag också att hoppa in i butiken 2-3 dagar i veckan. Så kom in och säg hej! Jag försöker även jobba extra mycket denna månad, eftersom det nu är bokat och klart att jag åker bort i december.

blossom4

blossom5

blossom6

blossom7

 

Så här är det: den fjärde december kommer jag att flyga till Florida för att stanna ett tag. Är så otroligt taggad att få åka bort när 1. det är som sämst väder i Finland och 2. min kärlek bor där. Jag har en ombokbar returbiljett i slutet av januari, så det är lite oklart hur länge jag är borta. Kommer hur som helst att fortsätta jobba med Sevendays som vanligt - på distans! Jag är jättetacksam över att kunna jobba med det här var än jag befinner mig i världen. Nu jobbar jag ju också hemifrån, så i princip är det ingen skillnad var någonstans jag sitter med datorn.

Mina franskunder har jag omdirigerat till en annan väldigt duktig franstekniker så det ordnar sig. Nisse kommer bo i Sundom så det ordnar sig. Allt kommer ordna sig och jag ser såå mycket fram emot att få prova på ett nytt äventyr ♥ Ni får självklart följa med!

Kategorier:

Jobb

6

Kommentarer

 • Ma

  12.11.2017 12:40 (3 månader sen)

  Så glad att du har möjlighet till det - och att du har nån som väntar på dig där - och att Nisse får bo på landet <3


 • SandraEmilia

  12.11.2017 20:01 (3 månader sen)

  Oh va spännande! :)


 • Danielas Dagbok

  12.11.2017 20:50 (3 månader sen)

  Oj, låter superhärligt! Ska bli spännande att följa med i bloggen!!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.