Julklappar?

torsdag 14 december 2017 - 15:58 | 1 Kommentarer

Hatar du att vi konsumerar och konsumerar under julen? Vill du skippa julklapparna helt och hållet? Då rekommenderar jag att sluta läsa här (haha) och istället fylla i veckans blogglista från Sevendays på din egen blogg.

christmas present 83119 960 720

Jag tycker att julklappar är: För mig har det alltid varit roligt att ge bort presenter åt de människor som betyder mest för mig. Jag älskar att köpa julklappar då man har en riktigt bra idé, eller råd att ge något fint som den andra kanske inte själv hade unnat sig. Däremot förstår jag också det stora problemet i att prylar betyder så mycket (speciellt i barnfamiljer och i skoltiden) och fungerar som någon slags statusgrej. Så lite hat-kärlek. Älskar att ge, samtidigt som jag inte gillar konsumtionshetsen.


Ge eller få: Ge. 

 

Det här önskar jag mig i år: Jag är inte hemma över jul och önskar mig inga prylar alls. Önskar mig mera tid, en upplevelse eller pengar till framtiden.


Den bästa julklappen jag fått: Måste vara någon av alla resor vi gjort med familjen.

IMG 1403

IMG 1392


Ett säkert kort att köpa till en förälder: Har man föräldrar som är tillsammans, tycker jag att en upplevelse för dem inte kan gå fel. Typ middag ute, biodejt, teaterbiljetter, konsertbiljetter eller liknande. Beroende på vad de har för intressen förstås. 


Den svåraste personen att köpa julklappar till är: En pojke i tonåren, speciellt om man har en budget.


Årets julklapp är elcykeln. Min åsikt om det är: Jag har elcyklat två gånger i mitt liv och säger bara kör på! Älskar elcykel, men inte så mycket att jag behöver en själv obs.

cykel11

Då börjar jag köpa julklappar: Alldeles för sent i år. Men typ vid november-decemberskiftet har man ännu gott om tid. 


Mitt bästa julklappstips: Jag kan inte skriva det haha, eftersom jag faktist ska lyssna på mig själv och börja fila på nästa års julklappar redan. Ni får vänta tills nästa år. 


En person som varit extra snäll i år: Min kompis Sandra, och min syster Sandra!

19875877 10155526081152767 344511363 o

Kategorier:

Listor

1

Kommentarer

  • Ileea

    14.12.2017 20:49 (4 månader sen)

    Gillar Nisse som fotobombar på sista bilden! :D


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.