Veckans blogglista: Våren 2018

torsdag 22 mars 2018 - 10:00 | 0 Kommentarer

Våren är på kommande men för första gången på väldigt länge så längtar jag inte så väldans mycket efter förändring. Jag är nöjd att leva precis nu och vill faktist helst att tiden ska gå väldigt, väldigt långsamt ett par veckor. Men våren är ju ändå härlig på sitt sätt! Här kommer veckans lista från Sevendays: 

 

Min vår år 2018 kommer bli: Grym. Det känner jag på mig.

En sak jag ser fram emot: Jag bjuder på tre godingar: Att få resa till Las Vegas! Och Napa Valley! Och San Fransisco!

Tre säkra vårtecken: Vårdagsjämning med grillning utomhus, när man kan bära slitna jeans och när vi bokar bord till Strampens första-maj-lunch.

 

18318013 10155293919637767 9872122 o


Det här gör jag på vårdagsjämningen: En tradition vi har med familjen är att alltid grilla utomhus - oavsett väder. Det blir vegetarisk korv, potatissallad och grillat bröd. Många gånger har det varit superkallt och andra år har vi faktist kunnat sitta ute. Det här året missade jag tyvärr traditionen men det kommer fler.


En låt jag kommer lyssna på i vår: Det blir nog en mix av sånger att träna till och att jobba till. 


Det bästa med våren är: Värmen förstås! Att man får packa undan vinterkläderna och kunna gå ut med mindre lager kläder och känna solen värma ansiktet. Att kunna sitta ute på kaffepauser och dricka skumpa på balkongen.

 

outfit1

 

Så här klär jag mig i vår: Det kommer nog bli mycket jeans, sneakers och skjorta. Är ännu på jakt efter den perfekta trenchcoaten, som jag var redan förra våren. Ännu har jag inte hittat den.

 

Det här hoppas jag händer i världen: Jag hoppas att världen är lite snällare mot miljön.

 

Så skiljer sig våren 2018 från våren 2017: Alltid när jag tänker tillbaka på åren som gått, tänker jag bara på hur det skiljde sig jobbmässigt. Inte på hur min egen personliga utveckling och relationer ändrats. Men men, förra våren befann jag mig i något typ av mellanstadie av livet. Hade just blivit klar estenom och jobbade verkligen så mycket jag bara kunde. Med egna firman, tv-inspelningar och Sevendays. I år spenderar jag den för det första inte i Finland, dessutom har jag mera trygghet i mina relationer. Osäkerhet om framtiden får jag acceptera, men det är medvetna val som har gjort mitt liv till mera flexibelt och inte det där trygga vardagspusslet många av mina vänner börjar få. Jag är nöjd över hur den här våren kommer skilja sig åt. Nog är ju livet spännande hörni!

 

after eight jakobstad

WhatsApp Image 2017 03 14 at 20.01.19

val1

resizedimage800532 wasaline5

 

Kategorier:

Listor

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.