Into the Water

tisdag 18 juli 2017 - 10:00 | 0 Kommentarer

DSC01580

Alltså jag försökte skapa århundradets sämsta gif bara för att till och med jag själv börjar tröttna på hur basic och likadana alla mina bokbilder är, men den fungerade inte ens då jag publicerade inlägget. It's a hard knock life. Skulle förbättra mig och jag hade öga för det här. Kanske det finns en bokfotograferingskurs jag kan gå? Hjälp mig. 

Nåväl, jag har också doppat mig i lite äkta sommarläsning, och det känns dessutom som att Paula Hawkins kommer bli en av de där författarna som kommer ge ut en bok och jag kommer definitivt, 100% att läsa den. Inte för att hon skriver superbra eller så, men jag misstänker att hon kommer vara lite av ett fenomen. Into The Water fanns ju bokstavligen överallt i hela Vasa/världen för några veckor sedan, och jag blev så trött på att se den att jag bara köpte den med mina hårt införtjänade pengar (presentkort jag fick i studentgåva höhö) och läste den.

Har suttit och funderat ett tag om jag gillade Into the Water eller The Girl on the Train mer, men det känns inte heller helt schysst att väga dem mot varandra, och böckerna var ändå såpass olika att det inte finns någon enorm orsak att börja dra jämförelser. Det är inte precis litteratur i toppklass det här. Men ändå läser jag det.

Jag läser det väldigt snabbt dessutom, den här räckte en dag och sedan var den slut, och det är inte för att den är superkort och lättläst. Den är relativt kort och relativt lättläst, men i grund och botten är den ändå så intressant, spännande och genuint rolig att läsa att en vill veta vad som hänt och vad som ska hända. Slutet var kanske lite antiklimaktiskt, men inte till den nivån att jag kokad av ilska för dåligt författarskap, det var väl snarare ganska realistiskt. Även om jag fått lite den känslan att Paula Hawkins försöker apa efter Gillian Flynn (men vem gör nu inte det egentligen) tycker jag att jag är orättvis i mitt påstående för att jag jämför allt i den här genren med Gillian Flynn och det måste jag sluta med. Men Paula Hawkins är ändå en low grade Gillian Flynn. 

Anser den här att vara riktigt bra sommarläsning ändå, så skynda på! 

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.