Pinsamma resultat i poänglösa onlinetest: Litteraturversionen

måndag 20 februari 2017 - 18:00 | 2 Kommentarer

Trevlig måndag på alla! Nu har jag officiellt läsledigt inför studentexamen, vilket är både trevligt och otrevligt - nu är pressen rätt hög att faktiskt läsa till proven och det finns ingen orsak till att inte göra det, huhhu. Men, det trevliga är att kunna stanna hemma utan BH, iklädd samma tights och samma stickade tröja flera dagar i rad utan att någon ens märker det, och det tänker jag fokusera på. Jag har några roliga, men synnerligen långa, dagar bakom mig. Penkkis och abikryssningen tog verkligen luften ur mig (jag har bara ett ord, vinbuffé). Skulle såklart inte ändra något, men det innebär också att jag är fast med värk i kroppen och känslan av en inkommande förkylning. Det finns inget jag kan göra åt den saken, men ändå. 

Eftersom jag inte är i toppskick just nu har jag suttit och degat och tittat på gamla Simpsons-avsnitt medan jag gjort massor av BuzzFeed-test om litteratur och dylikt. Medan det är höjden av idiotiskt och oproduktivt tidsfördriv är det skönt att bara sitta tillbaka och se hur dum en är, och det gjorde jag verkligen. Jag fick ögonen på många böcker jag vet att jag måste läsa och därmed är mitt Goodreads uppdaterat (med det kan jag också säga att om ni har egna konton ska ni adda mig som kompis!). Det viktigaste jag lärde mig var såklart vem min pojkvän borde vara, baserat på sju frågor. Ah, de viktiga sakerna i livet. 

Screenshot 2017 02 20 17.21.44

Nåja, joina mig i Buzzfeed-bullshitten och slösa bort era måndagar också. Jag har dessutom valt ut några bokrelaterade quiz, för att jag är hjälpsam på det viset! Ett, två, tre, fyra, fem. Jag fick inte över 50% på någon av dem, och jag skäms inte. 

2

Kommentarer

 • Élin Englund

  26.02.2017 11:44 (9 månader sen)

  JAG FICK OCKSÅ MR. DARCY I DETDÄR TESTET! *prepares to fight you over his love*

  • Kajsa Viitamäki

   26.02.2017 20:38 (9 månader sen)

   haha! you can have him, han är för komplicerad för mig ;)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.