Stockholm book haul, Y A Y!

söndag 16 april 2017 - 21:00 | 0 Kommentarer

DSC01303

Såklart jag utökade min boksamling (kan en kalla det en boksamling? samlar en på böcker?) medan jag var i Stockis. Mer än väntat, dessutom, villket inte hjälpte då jag skulle packa för att åka hem i torsdags och var tvungen att lämna tre böcker hos mamma för att återfå dem om några veckor. Separationen var stressig, men nödvändig, eftersom min väska var 0.4kg från att nå övervikt. Synd att vi ska body shamea väskor på det här viset, tydligen är det av säkerhetsorsaker men jag känner ändå att det är oetiskt. 

Nåväl, Vardagsvego och Duktiga Flickors Revansch hade mamma köpt åt mig innan jag kom och hälsade på, så de satt och väntade på mig! Bästa möjliga överraskning är ändå böcker, enligt mig, så jag är tacksam. Kokboken är jag redan otroligt besatt av, den har massor av billiga och enkla veganrecept som är precis på den nivån av matlagning som jag är redo för. Jag har redan hunnit försöka mig på tre recept från den och är helt ifrån mig av lycka - tror definitivt att den här kan dela första plats på min lista av favoritkokböcker tillsammans med Jamie Olivers julkokbok. Brev till min Dotter köpte mamma då vi gick på stan, hon läste den först och nu fick jag ta hem den för att läsa den själv, vilket är ganska gulligt ändå. 

Carrie Fishers The Princess Diarist köpte jag bara för att jag inte kunde motstå frestelsen, för att jag tycker om Star Wars men jag ä l s k a r Carrie Fisher och har inte riktigt återhämtat mig från hennes död än. The Name of the Wind av Patrick Rothfuss valde jag för att den verkar vara överallt och det är ett bra tag sedan jag läste fantasy (som inte är HP-omläsning)! Båda två är från Science Fiction-bokhandeln i Gamla stan, som är en av de bästa platserna en kan besöka i hela världen.

Och till sist, Sapiens och Århundradets Kärlekssaga köptes innan jag stukade foten, vilket nu känns som nästan tusen år sedan, om jag ska vara ärlig. För övrig tror jag att jag ska försöka läsa Sapiens innan sommaren kommer, har verkligen hört många bra saker om den, även om den tydligen kommer med många existensiella kriser på köpet. Åtminstone får en valuta för pengarna? 

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.