TBR 2018

tisdag 13 februari 2018 - 22:30 | 0 Kommentarer

 

DSC02770

Mitt nyårslöfte för 2018 var att inte handla nya böcker under hela året, eftersom jag har så många olästa som väger på mitt samvete, och skulle definitivt kunna, liksom, lugna ner mig. Har såklart redan brutit löftet två-tre gånger MEN det är en nedgång från tidigare år, tänker mig att det är en liten framgång på flera plan. Dessutom har jag rensat i bokhyllan och gjort mig av med hundratals böcker, vilket ju egentligen ger rum för större bokinköp i 2018, men det ska jag inte tänka på. 

I hyllan under min TV har jag alltså årets att-läsa-samling, och den är verkligen hemskt spännande och det kliar lite i fingrarna varje gång jag tittar på den. Har lite ungdomsltitteratur på gång, lite Väinö Linna såklart, Finland 101 ska ju såklart firas etc etc. Men, jag valde i alla fall ut några böcker jag ser speciellt framemot att läsa! 

DSC02772

Och N E J jag har I N T E läst A Little Life än, shoot me, men har varkligen inte pallat det. Går just nu igenom en period i livet då jag inte kan läsa sorgliga böcker eller se på sorliga filmer eller lyssna på sorglig musik (såg Ted förra veckan och har fortfarande inte återhämtat mig, hela tre (3) personer frågade mig om jag gråtit nästa dag på jobbet pga glansiga ögon från kvällen innan) så kör en livsstil där jag bara lyssnar på The Killers och läser ungdomslitteratur, för det är inte lika heavy, liksom. 

Längtar speciellt till att läsa Why I'm No Longer Talking to White People About Race, som också är januari/februari-boken i Emma Watsons bokklubb, Our Shared Shelf. Och Yaa Gyasis Homecoming, för att Ellen hyllade den så på sin instastory för någon dag sedan och jag litar blint på vad den kvinnan säger. (Och så har jag hört endast bra saker om den, plus att omslaget är the one hundred emoji)

DSC02776

OCH för tillfället läser jag novellsamlingen Swimmer Among the Stars, för jag har läst så lite på sista tiden att jag behöver något mer lightweight, alltså en novellsamling, för att komma tillbaka till riktiga böcker. Det är mest pga att jag laddade ner spelet The X-files: Deep State till min fån och har legat horisontellt med telefonen framför fejset som en jubelidiot och löst fiktiva mord av utomjordingar i tre dagar. Livet går bra just nu. 

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.