Veckans blogglista!

fredag 18 augusti 2017 - 15:00 | 0 Kommentarer

Äntligen kan jag också fylla i en blogglista! Har inte riktigt velat sätta in grejer hit på bloggen som strövar från ämnet, men nu är det dags för mig att ta del av denna lilla sevendaystradition! 

 

Böcker för mig är:

Det roligaste jag vet! Vilket antingen gör mig till världens coolaste eller världens tråkigaste person, och jag tror inte det är coolaste. 

Just nu läser jag: 

Noah Hararis Homo Deus (ni vet inte hur mycket jag längtar till att skriva om Sapiens och Homo Deus här, har så många tankar att det nästan svämmar över) och Jonathan Safran Foers Everything is Illuminated, som jag lyssnar på som ljudbok (främst på väg till och hem från jobbet, vilket resulterar i ca 20 minuter lyssning per dag, det går alltså inte jättebra just nu.) 

En perfekt läsplats är:

Har svårt att säga, så länge en har en bok med sig löser det väl sig.

En bok alla borde läsa:

Noah Hararis Sapiens!!! Och The God of Small things av Arundhati Roy.

Pappersbok eller e-bok:

För min egen del så definitivt pappersbok, men i det stora hela bryr jag mig inte om hur folk läser, jag bryr mig om att de läser.

En bok jag kan läsa flera gånger om:

Väldigt sällan läser jag en bok flera gånger, det gjorde jag främst då jag var yngre och inte insåg att det finns så sakelis många böcker, varför ska jag läsa om dom jag redan kan? Men det självklara svaret är Harry Potter.

Min favoritförfattare:

Lol.

Det här skrivs det alltför lite böcker om:

Det här utgår ifrån att jag har läst alla böcker i hela världen och vet precis vilka kategorier som ekar tomt. Jag har inte en blekaste aning, men jag borde säkert läsa mer böcker från andra sidan av det politiska spektrumet och inte så mycket rödgrön kommunistskit. Men det vill jag inte. 

Den bok som berört mig mest är:

Svårt att säga, egentligen, jag har läst så många bra böcker de senaste åren! Men om vi utgår från mina tatueringar så är det Harry Potter och To Kill a Mockingbird som gäller - kanske det räcker som svar.

I höst ser jag fram emot att läsa:

Samantha Irbys We are Never Meeting in Real Life och Trevor Noahs Born a Crime!

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.