sevendaysxbernys

SISTA DAGEN I SAN FRANCISCO

Skrivet av Ronja Strömvall 08.04.2020

DSC 5703

Det här blir sista inlägget från vår resa till andra sidan jorden, Kalifornien, Los Angeles och San Francisco.

Läs hela inlägget

VÅRT BESÖK TILL ALCATRAZ!!

Skrivet av Ronja Strömvall 07.04.2020 | 2 kommentar(er)

DSC 5605

Vår första dag i San Francisco åkte vi ut till Alcatraz. Det var en upplevelse som överträffade mina förväntningar! Det var såå intressant och något av det roligaste vi gjorde under resan. Trots att det är massa år sedan Alcatraz stängde tycker jag de lyckats hålla fängelset i så bra och verkligt skick. Vi fick en guidad rundtur med hörlurar där gamla fängelsevakter och en del fångar berättade om Alcatraz, tog oss till olika ställen och berättade om deras upplevelser av fängelset och händelser som utspelat sig där. Det var verkligen såå intressant och ett besök jag starkt rekommenderar!

Läs hela inlägget

DET BÄSTA STOPPET VI GJORDE LÄNGS HIGHWAY 1

Skrivet av Ronja Strömvall 05.04.2020

DSC 5558

Nu kommer de sista bilderna från vår resa längs med Highway 1. Ett av det allra bästa stoppen (om inte det bästa) var Pfeiffer beach. Jag kan inte på något sätt med ord beskriva hur sjuukt vackert det var! Av de ställen vi stannade på lite längre var nog Pfeiffer beach det allra bästa och överlägset vackraste! Kolla bara här:

Läs hela inlägget

NÅGOT AV DET VACKRASTE JAG UPPLEVT

Skrivet av Ronja Strömvall 01.04.2020 | 4 kommentar(er)

DSC 5383

Nu befinner vi oss fortfarande på Highway 1 mellan LA och San Francisco. Vi stannade längs vägen i San Simeon för att se en strand full av Sjölejon. Sjölejonen stank som bara den!

Läs hela inlägget

SÅ HÄR BÖRJADE VÅR RESA LÄNGS MED HIGHWAY 1

Skrivet av Ronja Strömvall 31.03.2020 | 1 kommentar(er)

DSC 5219

När vi började köra längs med Highway 1 var vårt första stop Malibu och Malibu Pier. Det var verkligen en surf vibe över det hela. Det surfades för fullt i vågorna runt piren. Vi lunchade vid Malibu Farm. De hade riktigt god lunch!

Läs hela inlägget

BEVERLY HILLS, RODEO DRIVE & RUNYON CANYON

Skrivet av Ronja Strömvall 30.03.2020

DSC 5038

Det här var vår sista dag i LA innan vi började åkte mot San Francisco. Efter att vi ätit frukost på vårt stammisställe körde vi mot Beverly Hills och Rodeo Drive.

Läs hela inlägget

VENICE BEACH & SANTA MONICA

Skrivet av Ronja Strömvall 22.03.2020

WhatsApp Image 2020 03 22 at 21.59.47 1

Medan vi var i LA började många morgnar med frukost på ett litet café bredvid vårt boende. De hade en jättesmarrig frukostmeny och man skulle ha önskat att man hade hunnit äta sig igenom den. Jag tog ofta deras omeletter med sallad och toast. Det var så gott!

Läs hela inlägget

DISNEYLAND

Skrivet av Ronja Strömvall 20.03.2020 | 2 kommentar(er)

Kategorier:
Taggar:
DSC 4853

Ett besök till Disneyland var det första vi spikade då vi bokade resan till USA. Säg det barn som aldrig drömt om att få besöka Disneyland! Tror inte ett sånt barn existerar. Jag var i alla fall taggad på att åka och väldigt förväntansfull. Biljetterna kostade orimligt, äckligt mycket så mina förväntningar var höga!

Läs hela inlägget

NHL, SHAKE SHACK, WALK OF FAME & SHOPPING

Skrivet av Ronja Strömvall 18.03.2020

DSC 4745

Första dagen avslutades med en runda in till Hollywood. Vi åt middag vid In-N-Out Burger som ingen blev särskilt imponerad av. Hade hört så mycket gott om deras hamburgare innan men de smakade inte bättre än de vi har här hemma.

Läs hela inlägget

HOLLYWOOD SIGN & GRIFFITH OBSERVATORY

Skrivet av Ronja Strömvall 17.03.2020 | 1 kommentar(er)

DSC 4598

Var ska jag börja? Det här var utan tvekan det bästa resmålet jag besökt i heeeela mitt liv. Det går inte att med ord förklara Los Angeles och det vi såg av Kalifornien. Det var så obegripligt stort, fint och speciellt. Att få dela den här upplevelsen med min familj och Simon är nog det allra bästa <3 Visst var det påfrestande att resa ihop två veckor i sträck (speciellt då man inte längre bor hemma och är van att få ha allt på sitt eget sätt) men i alla fall. Det var otroligt fint att få uppleva allt för första gången tillsammans med dem!

Läs hela inlägget