Bättre och roligare tillsammans

torsdag 1 juni 2017 - 20:17 | 1 Kommentarer

Samarbete ftw! När man är flera vildmarksguider som driver företag på samma område så är samarbeta det bästa man kan göra. Ingen vits i att se varandra som konkurrenter, för tillsammans blir det både bättre och roligare. Speciellt som nystartad är det guld värt att ha någon att bolla idéer med och att kunna peppa varann. 

I vintras träffade jag Camilla från NatVenture för första gången, på en nätverksträff som ordnades via Concordia. Jag tog sen kontakt och fick hjälp av henne under en dag med Äventyrsklubben i Vasa då Lisa var sjukskriven och senare i vår hördes vi av igen för att träffas och dela lite erfarenheter och idéer. En kaffe blev snabbt ett planeringsmöte och nu känns det redan som att vi jobbat ihop hur länge som helst. Så går det när man hittar rätt och tänker i samma banor!

Camilla frågade mig om jag ville dela plats med henne under NiceRuns minimässa och det ville jag såklart - så i tisdags slog vi läger mellan diverse gym och hälsoföretag och marknadsförde våra gemensamma, och separata, tjänster. Det var en riktigt rolig kväll men åtminstone jag insåg att jag verkligen behöver ta tag i och skaffa visitkort, företagskläder och allra helst en logo(!) så snart som möjligt. Sånt som jag tänkt att kanske inte är så viktigt, men det är ju det om man vill synas och stärka sin företagsexistens. 

I morse körde vi planeringsfrukost inför tre äventyrsdagar för barn som vi har äran att få dra för Folkhälsan i Esse i juni och jag hoppas att det här bara är början och att vi har möjlighet att göra många bra grejer ihop i framtiden!

18838579 10154376870591854 367541447 o

Kategorier:

Företagande

1

Kommentarer

  • Camilla Sandström

    02.06.2017 12:50 (7 månader sen)

    Vi är ett bra team!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.