Drömma stort

måndag 1 maj 2017 - 23:47 | 0 Kommentarer

Är uppe alldeles för sent med tanke på att det väntar en jobbdag vid Outdoor Academy imorgon, men det är ju så ljust på kvällarna nu. Så ljuvligt väder vi har haft idag, en riktig första maj-dag trots de vintriga dagarna nu innan. 

Klöv lite ved i pannlampsskenet när jag kom hem från kalas och häng hos syrran. Tog in en famn och tände i kaminen. La datorn på laddning inför imorgon och loggade in på facebook. Fjällfararnas Vita & Gröna band meddelade på sin sida att vinterns sista vitabandare kommit fram till treriksröset, idag på första maj! Allt som allt sex fjällfarare startade i vintras - alla av dem karar btw - men bara tre kom sig ända fram till målet. Resten blev tvungna att avbryta av olika orsaker. 

DSCN1271

Jag är glad att jag inte försökte mig på att skida 1300km i vår, men visst harmar det lite också. Jag hade gärna varit en av de som efter veckor av mödosam och fantastisk tid i fjällen äntligen(?) når målet, tusen erfarenheter och minnen rikare. 

När jag tänker tillbaka på känslan efter att ha skidat Kungsleden då längtar jag ut extra mycket... Det lugnet, den tillfredsställelsen, den märkliga kärleken och tacksamheten till allt och alla. Och till mig själv. Jag var så glad och bekväm i mig själv som aldrig förr. För att jag hade vågat, vuxit och vunnit en massa. Den känslan önskar jag att alla skulle få ha, alltid. 

DSCN2195

Nä nog med vinterlångtursnostalgi! Nu kommer ju vandringssäsongen emot, som kommer att innehålla både korta och lite längre turer och som jag ser otroligt mycket fram emot. Hoppas ni känner likadant och har egna äventyr framför er. Glad vår på er allihopa och dröm stort!

Kategorier:

Friluftsliv

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.