Mellanlandning i företagarsoffan

torsdag 6 april 2017 - 22:55 | 0 Kommentarer

Jag mellanlandar i soffan med bloggen i famnen, hoppas det är okej. Jag känner att jag behöver få perspektiv på var jag är just nu och ett av de bästa sätten är ju att skriva av sig. Så: veckan började med lite praktiskt jobb vid "verkstan" som vi säger i min familj, Essframe som tillverkar glasfiberdörrar till långtradarskåp. Väldigt annorlunda från vad jag gör annars, och mycket terapeutiskt. 

Med lite hjälp av min käre far kom jag dessutom vidare på fjällpulkan jag håller på och bygger. Det här blir tredje pulkan jag laminerar i vinter, och de två tidigare är i skrivande stund på färd längs Kungsleden med sina nya ägare och fjällfarare. Så roligt och otippat, det liksom bara blev så! Vem vet, kanske jag har en sidobusiness på gång här. 

17819793 10154232091661854 1979546034 o

Tisdag. Promenad och kaffe med Camilla som driver vildmarksföretaget NatVenture i Jakobstad. En promenad och kaffe som urartade och resulterade i ett nytt samarbetsprojekt och tre preliminärbokade sommarveckor. Vi hoppas dessutom få samarbeta med ytterligare en aktör och så snart det är spikat ska jag berätta vad det handlar om!

Och till på köpet fick jag låna hem Annelie Pompes bok Otroligt högt och extremt djupt. Jag kan knappt vänta på att få läsa den. 

17820479 10154232091721854 146436910 o
Igår och idag har jag sen alltså varit på kurs i psykisk första hjälpen. Den ska jag också berätta mera om, men just nu känner jag att den måste få sjunka in lite först. Det har varit två intensiva och givande dagar. Ögonöppnande och tunga fakta. En utmattande kurs men så otroligt viktig. Jag återkommer om det. 

Så ja, när jag kom hem ikväll var jag rätt tom i huvet och trött i kroppen och helst ville jag lägga mig på soffan med en påse godis. Men! Så var jag inbokad att berätta och visa bilder från min Kungsleden-tur i Signegården här i Lappfors. Och trots att jag var lite trött så blev det en riktigt bra kväll.. Och som vanligt när jag föreläst så gick jag därifrån med mer energi och inspiration än innan!

Det kom mer folk än vi hade räknat med och alla nyfikna frågor och fina kommentarer efteråt fyllde mig med sådan värme och glädje.. 

 

Imorgon väntar en studiedag i Vasa i samband med Green Care-utbildningen och i samma veva ska jag hälsa på kompanjon Lisa för att planera ett uppdrag vi fått till hösten. Har jag sagt att jag älskar planeringsmöten?

 

Rapporten slut, jag vet var jag är, nu kör vi vidare.

Kategorier:

Företagande

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.