På vändagen

onsdag 14 februari 2018 - 07:44 | 2 Kommentarer

En av mina bästa vänner är väldigt bra på att lyssna. Han har funnits där för mig när jag behövt en kram och när jag varit glad och han har fångat många av mina tårar. Han har verkligen tagit till sig det här med att vi har två öron men bara en mun. Inget onödigt snack liksom - men då han väl säger något, ja då menar han det verkligen. 

Det händer oftast när han saknat mig, då får jag höra hur viktig jag är för honom och hur glad han är att se mig igen. Det betyder så otroligt mycket för mig, att få känna mig saknad.

Och jag älskar när nån uttrycker sina känslor. När man ser värmen i deras ögon och hör djupet i rösten. Orden spelar egentligen mindre roll, även i de mest töntiga meningarna kan man uppleva kärlek. Men jag blir ärligt talat nästan lika glad när han är upprörd eller vrålhungrig (för då är det ord och inga visor minsann). Det finns liksom inget bättre än när nån kan kommunicera sitt innersta - eller att få vara den som förstår och backar upp!

Må jag få ha många många år framför mig tillsammans med Tjirro, han med de stora öronen och de sporadiska, ljuvliga verbala utbrotten.

 

20160415 154928 HDR2

2

Kommentarer

 • Josefin Torrkulla

  14.02.2018 09:15 (6 månader sen)

  Hörde talas om Tjirro senast i går! "Undrar om Tjirro känner igen mig", var det någon som sa.
  Det finns äventyrsklubbare som väntar på att få träffa Tjirro igen till helgen!

  • Ulrika Fellman

   15.02.2018 18:02 (6 månader sen)

   Haha, vad roligt att höra! Han kommer säkert att känna igen dem! :)


Skriv kommentar