Pepplistan!

torsdag 10 augusti 2017 - 11:01 | 0 Kommentarer

Tre saker som får mig på extra bra humör:

När Tjirro skuttar och hoppar av glädje, att bli kramad när jag är upptagen med något annat och när glassförsäljare även fyller struten när man köper lösglass. 

En person som är extra peppig:

Clara Lidström!


En perfekt morgon betyder:

Att vakna och se fram emot dagen! Efter en period av utmattningsdepression behöver jag inte mer än så. Sen att gå upp tidigt, ta en promenad med Tjirro, äta en bra frukost och göra bort några tråkiga sysslor så det känns som att man gjort en hel dag när klockan bara är tio. Det är perfekt! 


Det här gör jag när jag är på dåligt humör:

Gråter eller blir tyst och flyr in i en film eller serie på Netflix. För att bli på bra humör igen brukar jag ta en promenad/springa, prata ut med någon som betyder mycket för mig och påminna mig själv om att humör är flyktigt och att jag inte är en sämre människa för att jag är ledsen/sur/arg. Jag är människa, punkt.


Tre saker jag är extra tacksam över idag:

Att man alltid kommer att förändras och utvecklas, även som vuxen. Det är något jag tänkt på mycket de senaste dagarna. Om fem år kommer jag inte att vara samma människa som idag. Det känns lite skrämmande men mest spännande, därför är jag tacksam.

Att gårkvällen var varm, myggfri och solig här i Västerbotten. Vi satt ute och grillade pinnbröd, spelade mölkky och lyssnade på musik. Sen tog vi oss upp på Antakberget och tittade på solnedgången och utsikten över skogen, sjön, myrarna och gården. Det var en fin kväll! 

Att jag om en timme kommer att vara påväg upp till Kiruna för att guida en grupp vandrare under Fjällräven Classic! Fick ett samtal för några veckor sen från en guidekompis som pga förhinder undrade om jag kunde ta hans plats och nu ser jag med pirr i magen fram emot att uppleva ett av de största fjälleventen, med runtikring 2000 deltagare som ska springa/vandra mellan Nikkaluokta och Abisko. Så det blev en till fjällguidning för mig i år, och det är jag MYCKET tacksam för! <3


En pepplåt:

 

 

 

Det här tycker jag om med mig själv:

Att jag aldrig är för stolt för att erkänna fel och be om förlåtelse. Det tycker jag är en fin egenskap!


En person jag vill skicka extra pepp åt:

Alla som behöver det. Som det går trögt för och som känner sig nere. Var inte för envisa och stolta för att be om hjälp och stöd. Det är lättare när man peppar tillsammans <3 

 

 

Kategorier:

Välbefinnande

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.