Sjukstuga och friluftsjobb

fredag 19 januari 2018 - 15:50 | 0 Kommentarer

26855199 10154957299646854 69482214 o

Förra helgen åkte jag hem till Pedersöre för att hålla i MI-kursen Friluftslycka på lördagen. Vi var ute på snöskovandring mellan Bäckby och Kronoby och hade en riktigt skön dag med matlagning över eld och snöskobygge. En riktig friluftsdag då mångda andra hurtiga människor också hittat ut i skidspåren och på skotrar.

Morgonen därpå var jag dock helt däckad: flunsig, trött och sjuk i hela kroppen. Tog mig med möda tillbaka till Västerbotten och här har jag lekt sjukstuga hela veckan. Det enda friluftsaktiga jag fått gjort var typ att plocka fem hundbajsar från gården i onsdags. 

Däremot har jag tänkt och drömt desto mer om äventyr och diverse friluftsjobb som bokats in nu på sistone! Äventyrsklubben 65+ startar igen i Vasa i februari och flera tidigare deltagare hörde genast av sig när infon kom ut. I juni kommer jag och Camilla att ha ett äventyrsläger för barn genom Nykarleby Arbis, och den kursen är i stort sett redan fullbokad (=superkul!). Sen har vi fått i uppdrag av Larsmo kommun att hålla dagläger för barn på Köpmanholmen också, vilket ska bli riktigt roligt! 

I veckan har jag även bokat in guidning under Fjällräven Classic i augusti. Troligtvis kommer det att bli samma slags uppdrag som i fjol, tillsammans med guidepartnern Daniel och ett gäng glada vandrare. Det ser jag också fram emot! 

 

Men just nu ser jag mest fram emot att bli frisk så jag kan njuta av helgen och sen få åka till jobbet på måndag. 

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar