Untitled5

Check-in day

Skrivet av Daniela Krooks 16.06.2020 | 1 Kommentarer

Idag är det ingen vanlig dag, för det är check in-day! 

Jag uppdaterar allra mest om min tävlingssatsning i mina YouTube-videos, men jag bara måste inflika denna lilla stjärndag här på bloggen också. Jag nämnde ju i min senaste vlogg-video om nån råkat se den hur det känns som en extra liten motivationspush att ha en check-in med coach på tisdag, av alla dagar i veckan. Jag vaknade som ett barn på julafton, ska ni veta. 

Instagram Post

Första hela veckan med nya teamet har gått helt underbart bra. Ärligt talat över mina förväntningar. Det är sju pyttesmå veckor kvar vilket typ är ingenting. Valet att investera i en coach under dessa sista veckor känns verkligen som det rätta valet. Visst hade jag klarat av att coacha mig själv fram till tävlingen, men jag hade förmodligen inte prickat in 100% av vad jag är kapabel till; kanske 80%. Valet att skaffa coach kommer också att tillåta mig att släppa stressen över hur jag kan tweaka programmet för att optimera resultat, hur jag ska gå tillväga under peak week, och så vidare.

Ny lägstavikt på vågen imorse! Ni som känner mig vet ju att jag förespråkar kroppsmått över vad vågen visar men under tävlingsdiet är vågen ändå väsentlig att ta i beaktande framförallt under slutspurten. Detta sagt, både mått och vikt trendar neråt. 

39402EF1 F678 4B00 A106 E7FFB2FBE7F0

Igår körde jag poseringsträning, ett hårt benpass följt av cardio vid ett av gymmen jag går på (just nu 3 olika, heh). Det var även första gången jag använde keps, faktiskt. Jag känner alltid att jag ser ut som en supertönt i keps så jag fegar alltid ur, men denna köpte jag i lördags och den ser inte helt dum ut faktiskt. Nåt med själva formen, får man anta. Jag upptäckte hur otroligt mysigt det känns att träna med keps på; lite av en World Off, Train On-känsla. 

 

Kommentarer

  • Emilia 17/06/2020 10:25pm (3 år sen)

    Wow! Du är så inspirerande, du ser stark och ståtlig ut. Jag har försökt läsa längre bakåt men fann inget.,,, du skall tävla förstår jag, i vad och när?

    Hela heja!

    • Daniela Krooks 19/06/2020 1:24pm (3 år sen)

      TACK! Det värmer att höra ska du veta!!! Alltså ojdå har jag inte ens skrivit om det :'D Jag tror jag gjorde en vlogg-video om det och sen bara antog att nu är alla uppdaterade hahaha. Men jo, jag ska tävla I bodybuilding i grenen Wellness fitness i augusti! Är superpeppad!!

Skriv en kommentar