Untitled5

Visa alla inlägg skrivna januari 2021

Vecko- och månadssummering

Skrivet av Daniela Krooks 31.01.2021

Kategorier:

Hej alla fina människor! 

Hoppas ni har haft en fin första månad på året. Själv vet jag knappt vart den tagit vägen! Veckan som gått var väl en illustration av detta haha; skolarbete, jobb, gym, och ett försök att klämma in sömn. Har sovit riktigt dåligt den senaste veckan, vilket är typ en av mina största farhågor LOL. Skulle inte kunna tänka mig att hustle 24/7 och offra sömnen! Oavsett hur jäktigt livet är så vill jag ändå se till att prioritera MINST 6 timmar sömn. 

Äntrar dock februari med en känsla av lugn och ro. Jag har gjort det mesta jag ville uppnå i januari, och det har varit en riktigt bra månad som skjutsat mig framåt i livet. Vad mer kan man önska sig?

Februari äntrar vi med tallriken full (om man nu kan säga så på svenska). På måndag är jag ledig eftersom jag har ett spännande appointment som jag kan berätta mer om senare. Och sen in i whirlwinden av skola, jobb, och träning! 

Hur marscherar ni in i februari? ♥

IMG 6850IMG 6842


En januarivlogg

Skrivet av Daniela Krooks 28.01.2021

Kategorier:

 

 


Significant other-listan

Skrivet av Daniela Krooks 25.01.2021

Kategorier:

 

Vad heter han?

Ardijan heter han egentligen, men alla kallar honom för Ardi 

Hur träffades ni?

På gymmet! Jag såg honom stå där i en Ben & Jerry's T-Shirt och tänkte ba "woooow". Sa senare till mina vänner att han var min framtida man, heheh. 

Är ni förlovade?

Vi var förlovade en kort stund innan vi gifte oss år 2018. 

Bor ni ihop?

Jo! Gifte oss först, flyttade ihop sen. LOL ganska o-finskt av mig

Har ni barn?

Nej, bara furbabies.

Har båda körkort? Isåfall, vem kör bäst?

Jo nu har vi det, men han hade inget körkort i början. Är man uppväxt i NYC så behöver man inte riktigt nåt körkort. Men jag lärde honom köra när vi flyttat till Ohio, och nu har han också körkort! Men jag kör definitivt mest. Det är en form av terapi för mig haha. 

Kommer du ihåg er första kyss?

Ja! Vi tränade tillsammans, och jag var i mitten av nån tvättbjörnsberättelse när han avbröt för att fråga om han får kyssa mig. 

366033d5 1759 4a43 91e9 5468188c52ad

Vem är äldst?

Han är typ ett halvår äldre. 

Vem fyller först på året?

Han, i april! 

Vem är längst?

Han, nästan ett huvud längre

Vem sjunger bäst?

HAHA. Eehhh. Jag tror att vi båda sjunger lika dåligt. Han har dock skrivit och spelat in en rapsång åt mig så han vinner kanske, då. 

Håller ni i handen på stan?

Inte riktigt, mera typ ett "ta tag i handen, krama till, släpp"-stuk.

Kände ni varann innan ni blev tillsammans?

Jo, vi träffade varandra år 2016, och var gym-polare 

Vad har ni gemensamt?

Träningsintresse, film- och seriesmak (thank god), ambitioner

Blev du kär i första ögonkastet?

Åh ja hundra procent. Han blev dock inte, haha!

Har ni någon speciell låt?

Vår mest speciella låt är en Drake-låt som vi valde ut som vår bröllopslåt innan vi gifte oss. 

Har ni stora framtidsplaner?

Ja, absolut! Som tur vill vi samma saker, också. Vi försöker även se till att våra personliga stora mål inte krockar med våra gemensamma. 

Har ni gråtit i varandras armar?

Det låter ju lite dramatiskt det där, men säkert har vi det! 

Har ni varit utomlands tillammans?

Faktiskt inte!

Vilket är ert bästa minne?

Jag tycker vår bröllopsdag var jävligt nice. Vi hade även några vilda första dejter :'D Vi hade även ett jätteroligt 2-årsdagsfirande. 

Vem lagar bäst mat?

Det är nog ganska lika, vi lagar väldigt enkel mat. Han kanske är snäppet bättre och definitivt mer ambitiös. 

Vad gör ni en vanlig vardagskväll?

Efter att vi båda slutat jobbet och tränat, så kollar vi ett avsnitt av vilken serie vi nu följer just då (i skrivande stund: andra rundan av Sex and the City). Sen går vi upp till kontoret och antingen jobbar och pluggar, eller så går jag och lägger mig och han sitter uppe vid datorn. Jag går och sover ganska tidigt på vardagar eftersom jag oftast stiger upp 4 på morgonen. 

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?

Om vi ses efter att nån varit borta eller om vi möts någonstans, jo. Annars är vi ju oftast tillsammans heh. 

Blir du lätt svartsjuk?

Näe, han beter sig inte på så vis med annat kvinnfolk så det finns inte riktigt några såna situationer. 

Ringer eller SMS:ar ni mest?

Definitivt text.

Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel?

Alltså, svårt. Måste kanske säga hans ben eller hans bringa, haha. 

IMG 0802

Så här jäkla soft var vårt bröllopsfirande- vin ur flaskan på tåget! Älskar varje liten del av vår bröllopsdag, den var så fett bra. 


2021-säsongen är igång!

Skrivet av Daniela Krooks 22.01.2021 | 1 kommentar(er)

Kategorier:

Hejhopp! 

Efter veckans check-ins med coach (var jag skickar bilder på morgonformen, uppdaterar vikt och mått och berättar hur veckan har gått) spikade vi min "warm up show" och även National show. Sen justerade hon min kostplan, smög in en till cardiosession, och vips var vi igång med on-season! 

Det är alltså på nationella tävlingar som man kan vinna sitt proffskort och får tävla i professionella ligan, IFBB. Detta är givetvis mitt mål långsiktigt sett, men utöver det ska det bli helt otroligt spännande att få tävla på en nationell nivå överhuvudtaget i år. Jag tror att vi har byggt på en riktigt skaplig massa under min off-season i höst och vinter, så det ska bli spännande att se vad vi kan ta fram under säsongen!

IMG 6580

Här ovan ser ni mitt startläge. Jag väger cirka 78 kg, vilket är kring 13 kg över min förra tävlingsvikt. Eftersom muskler väger mer än fett så tror jag dock att tävlingsvikten kanske är något högre i år; vi får se! 

I övrigt så är det fredag morgon, jag sitter och håvar in kaffedroppar och ska så småningom bege mig av till gymmet. På schemat har jag en väldigt mysig träningsdag; yoga, abs, och HIIT (high intensity interval training). Efter det nalkas jobb! 

Trevlig helg till er alla ♥


Ett skoj mejl att få...

Skrivet av Daniela Krooks 12.01.2021

Kategorier:

...är ju verkligen det som säger "tjaba, du är godkänd i kursen" (lite omformulerat, då). 

Det betyder alltså att jag officiellt är klar med första terminen som heltidsstudent!

Jag var verkligen sjukt skeptisk till huruvida jag skulle klara av att balansera heltidsjobb och heltidsstudier (och heltidssatsning på bodybuilding heh), men det har gått mycket bättre än jag förväntade mig hittills iallafall! Kanske får äta upp dom orden när tävlingssäsongen drar igång, men just nu går det iallafall riktigt bra. 

Kurserna som vi kommer läsa nu under våren är dessutom nära hjärtat; grafisk design, och mera webbdesign. Jag är superduper pepp! 

399B8A90 5E6F 4819 81E6 BCAC2F6BDBA5


En 2021-kickstart-vlogg

Skrivet av Daniela Krooks 10.01.2021

Kategorier:

 

 


Hallå 2021

Skrivet av Daniela Krooks 07.01.2021

Kategorier:

Hej på er, och gott nytt år! 

Hoppas ni alla hade en riktigt skön avslutning på 2020 och har fått starta det nya året på bästa sätt. Själv hade jag en riktigt mysig nyårsafton; vi gjorde våra wishlanterns likt alla andra år, drack lite vin, kollade TV, och såg till att vara vakna till typ 00:01 haha. 

Det nya året har startats på ett bra sätt också; bockar av olika milstolpar mot mina 2021-mål, planerar, kör vidare. Det känns riktigt bra! Till exempel hade jag som mål att gå till en kiropraktor detta år, vilket jag gjorde i tisdags. Han tog tillochmed röntgenbilder på min rygg, vilket vi ska kolla på under vårt follow-up appointment idag. Hoppas det inte ser alltför illa ut! 

Vi har även tränat, och varit till Ikea såklart heheh. Vi köpte en sänggavel, vilket låg och huttrade på vår 2020-lista. De hade ett galet nedsatt pris på den vi alltid spanat in, så vi körde hårt på den. Jag har även lagt upp lite planer med min coach vad gäller 2021-tävlingssäsongen. Vi har några ungefärliga milstolpar utlagda och jag är så exalterad inför kommande säsong! 

Hur har ni startat året? <3

IMG 5977IMG 6066IMG 6138Screen Shot 2021 01 07 at 5.53.56 AM