Untitled5

Visa alla inlägg skrivna mars 2022

Favoritprodukter just nu

Skrivet av Daniela Krooks 23.03.2022

Kategorier:

 

 


Vårkänslor

Skrivet av Daniela Krooks 21.03.2022 | 1 kommentar(er)

Kategorier:

Jag älskar våren -- kanske mest på grund av vårkänslor. Sån påtaglig glädje hos nästan allihopa, vilket bara funkar på platser var man har fyra årstider tycker jag. Snön är borta, det är plusgrader varje dag, och solen värmer. Jag var utomhus utan jacka majoriteten av helgen! 

Screen Shot 2022 03 21 at 9.11.10 AM

Min vän Emmi kommer hit till NYC och hälsar på inkommande helg, vilket jag hoppas är perfekt timing rent vädermässigt. Helt ypperligt läge att besöka en ny stad precis när den är på avstampet till blom. 

Idag är det måndag, färsk ny vecka, och jag har inlett dagen med en förlängd kaffestund på soffan. Nu är det dags att bänka sig framför datorn, jobba, och sen tränar jag ben ikväll. Måndagsben är alltid lite speciellt, för det sätter ribban för träningsveckan som kommer, hehe. 


En typiskt New Yorkig helg

Skrivet av Daniela Krooks 08.03.2022

Kategorier:

Vi kastade in jobbhandduken tidigt på fredag eftermiddag efter att ha skopat ihop tillräckligt med timmar under föregående dagar, och begav oss till gymmet för ett snabbt överkroppspass.

Efter det bestämde vi oss för att promenera uppåt från Financial district. Planen var att äta pizza; antingen den legendariska Prince Street Pizza, eller Scarrs.

Promenaden var förbi Seaport, Brooklyn Bridge, och in i Chinatown innan vi nådde slutdestinationen i Soho. En av mina favoritgrejer med NYC är att beroende på vilket område man befinner sig i så ser man så många olika arkitekturer och historiska aspekter, kulturella skillnader, och alla har sin egna underbara charm. 

Screen Shot 2022 03 08 at 10.07.36 AMScreen Shot 2022 03 08 at 11.04.54 AM

Pizzan håvade vi upp från Prince St, och sen satt vi oss vid en sportplan för att glo på fotbollsspelande ungdomar medan vi åt i skymningen. Så trevlig feelis! Sen knallade vi iväg till tunnelbanan och åkte hem igen. 

På lördagen inledde jag dagen med träning, och sen efter att jag duschat så åkte vi ner till Midtown för att shoppa. Sen vandrade vi mot bussen, upptäckte ett mysigt vattenfall i någon återvändsgränd, och avslutade kvällen vid Target.

Screen Shot 2022 03 08 at 10.04.39 AMScreen Shot 2022 03 08 at 10.04.24 AM

På söndag sov jag rekordlänge (typ över 10 timmar). Sen öppnade jag pandoras ask genom att börja gå igenom alla mina "sommarkläder"-lådor och "kanske senare"-lådor. Gjorde några hårda beslut haha, skapade donationshögar, säljhögar, slänghögar, och sparhögar. Fyra timmar senare så kom Ardi hem från sin visit hos sina föräldrar, och vi köpte ett par smörgåsar och satte oss i solskenet i Central Park. 

Himmelskt trevlig helg. 

 


Vlogg: snart dietdags!

Skrivet av Daniela Krooks 02.03.2022 | 1 kommentar(er)

Kategorier: