Untitled5

En femårsjämförelse

Skrivet av Daniela Krooks 22.01.2022 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Min Instagram påminde mig om att jag laddade upp denna bilden för prick 5 år sedan, det vill säga i januari 2017: 

Screen Shot 2022 01 22 at 4.16.26 PM

Bilden är tagen ungefär ett halvår efter att jag flyttat till USA. Jag var singel, fattig, lycklig, ångestfylld, fri, ensam, förvirrad, och lite allt möjligt.

På många sätt var det en av den lyckligaste tiden i mitt liv, men på ett annat sätt så var livet så skört. Det är en så otroligt unik känsla att leva ett "tillfälligt" liv, som man gör när man är i ett annat land temporärt. Jag var ju stensäker på att jag skulle flytta till Europa igen efter 6-18 månader, så jag pendlade mellan att älska livet och alla människor jag lärde känna, samtidigt som jag kände en enorm "för-sorg" över faktumet att jag inte kommer leva med dem längre än så. 

Ibland är det nästan lite ofattbart att tänka tillbaka på den tiden, och se vad jag har nu. Min dröm-man (som jag under den tiden 2017 dreglade över stenhårt men han var inte intresserad hahah), en stor fin lägenhet, ett härligt jobb, ett par hobbyer som gör mig motiverad och levnadsglad varje dag, familj och vänner som tar emot mig med öppna armar, en stark och hälsosam kropp som jag har äran och möjligheten att bygga på varje dag, och så vidare. Jag är så tacksam.

Screen Shot 2022 01 22 at 4.15.21 PM

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar