Untitled5

Hittills en happening sommar

Skrivet av Daniela Krooks 16.07.2022 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hej vänner! 

Här sitter jag nu arla morgonstund och häver i mig kaffe. Efter en tung vecka utan mitt favoritkaffe så hann vi äntligen avsätta lite tid för att knalla över till Upper West Side och handla på Trader Joe's. Så det satte en guldkant på denna morgon, ska jag säga er! 

Idag är det lördag, och på något sätt är det redan mitten av juli. De mest shoutout-värdiga händelserna sen senast är följande: 

  • Jag har fått en befordran, och är nu alltså officiellt en SEO account manager 
  • Min tävlingsprep är fortfarande aktuell, men det har sina väldiga toppar och dalar att bestiga och ta sig över 

 

Det var alltså bara två punkter, haha. Men, där är dom iallafall, vad mitt liv på ett ungefär cirkulerar kring just nu! Med andra ord så har det varit en ganska fullspäckad sommar, och de semesterdagar jag har så har jag planerat kring tävlingar så att jag ska kunna resa dit. Förhoppningsvis blir de alla av, men det hänger på hur min kropp svarar på dietandet.

När man kommer till en viss tröskel i viktnedgången blir det en fight och man tvingas pressa hårdare för att komma över det hindret och vidare i viktnedgången, vilket ungefär är var vi är nu. Problemet är bara att den första tävlingen för säsongen är 6 veckor bort, och jag är inte riktigt var jag borde vara rent fett%-mässigt. Så vi får se hur det blir! 

Ackompanjerar detta inlägg med en sminkning jag gjorde för några dagar sedan. Jag föll pladask för detta orangea läppstift - vem hade kunnat ana att jag var en sån läppstiftsperson? Men nu vet jag iallafall! 

Screen Shot 2022 07 14 at 11.37.42 AM

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar