Untitled5

Hallå 2021

Skrivet av Daniela Krooks 07.01.2021

Kategorier:

Hej på er, och gott nytt år! 

Hoppas ni alla hade en riktigt skön avslutning på 2020 och har fått starta det nya året på bästa sätt. Själv hade jag en riktigt mysig nyårsafton; vi gjorde våra wishlanterns likt alla andra år, drack lite vin, kollade TV, och såg till att vara vakna till typ 00:01 haha. 

Det nya året har startats på ett bra sätt också; bockar av olika milstolpar mot mina 2021-mål, planerar, kör vidare. Det känns riktigt bra! Till exempel hade jag som mål att gå till en kiropraktor detta år, vilket jag gjorde i tisdags. Han tog tillochmed röntgenbilder på min rygg, vilket vi ska kolla på under vårt follow-up appointment idag. Hoppas det inte ser alltför illa ut! 

Vi har även tränat, och varit till Ikea såklart heheh. Vi köpte en sänggavel, vilket låg och huttrade på vår 2020-lista. De hade ett galet nedsatt pris på den vi alltid spanat in, så vi körde hårt på den. Jag har även lagt upp lite planer med min coach vad gäller 2021-tävlingssäsongen. Vi har några ungefärliga milstolpar utlagda och jag är så exalterad inför kommande säsong! 

Hur har ni startat året? <3

IMG 5977IMG 6066IMG 6138Screen Shot 2021 01 07 at 5.53.56 AM


Julafton och Juldagen

Skrivet av Daniela Krooks 25.12.2020

Kategorier:
Taggar:

God jul, vänner! 

Vilken himla mysig jul det blev! Det är ju fortfarande tekniskt sett jul; i skrivande stund är det den 25e, och här är klockan cirka 16:30. Men jag har faktiskt nästan alltid checkat ut runt den här tiden på eftermiddagen under juldagen hahah, jag sätter liksom allt mitt firande på den 24e. Lite opassande med tanke på att alla i USA firar på juldagen, men jag & Ardi kan väl tillämpa våra egna kutymer. 

Igår, alltså julafton, åkte jag till gymmet supertidigt eftersom de skulle stänga tidigt och jag jobbade. Sen under mitt jobbpass fick vi reda på att bossen tyckte att vi alla skulle få sluta tidigare! En riktigt mysig överraskning, och dessutom tyckte Ardis boss likadant. Galet trevligt. Så vi åkte till Target för att vandra omkring i lugn och ro, och senare på kvällen kom snön *hjärtögon*. Vi pälsade på oss, svängde via Starbucks för att plocka upp en peppermint cinnamon Latte, och så åkte vi till The Commons för att kolla på julbelysningen där medan snön yrde omkring oss. Så. Mysigt. 

Idag har vi tagit det lugnt, tränat tillsammans i vardagsrummet, spelat lite spel, och så ska vi ha filmkväll om ett tag. 

Hoppas att ni alla fick känna av kärlek & värme denna julhelgen, och att ni har hälsan i behåll. <3
PS. Om någon drar och shoppar på mellandagsrea snälla skicka videos från Cubus eller Gina Tricot. OTROLIG längtan till dom specifika butikerna av nån superunderlig orsak lol 

Screen Shot 2020 12 25 at 2.02.55 PMScreen Shot 2020 12 25 at 2.03.48 PM