Untitled5

Hustle-stadiet

Skrivet av Daniela Krooks 23.02.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hej gänget! 

Här har det varit ökentyst i ett par veckor, vilket bara kan betyda en sak: fullt upp, min trupp!

Jag fyller mina dagar med jobb och skola som vanligt, men mycket mera tid och energi går åt att förbereda inför tävling.

Man kan ju tycka att det kan ju inte ta så mycket extra tid att vara nära tävling VS. att vara off season -- man tränar ju lika ofta ändå. Men det är faktiskt mer tidskrävande än man kan tro!

Förutom extra cardiopass som sätts in ju närmare man kommer, så måste man dessutom se till att skapa utrymme för poseringsträningar. Jag har nämnt i några inlägg hur viktigt det är för en bodybuilder att kunna sin posering, och jag är långt ifrån perfekt på den biten heh. Så jag klämmer oftast in minst 10 minuters posering under min lunchrast! Så behändigt, verkligen. 

Vidare, så måste man även se till att ha bra råvaror och helst preppad mat hemmavid, så att man får i sig exakt det man ska under dagens lopp. Tack och lov så dietar jag enligt en makronutrient-plan denna säsong (förra säsongen körde jag på meal plan), så det är lättare att anpassa sig enligt vad man har hemma! Men jag äter i stort sett samma saker varje dag, fast jag byter ut kvantiteter eller vissa småsaker här och där.

Sen är det även de där små extra detaljerna som att boka hotell och flyg, registrera sig, planera sin stage look, osv. När det kommer till sistnämnda så är jag I full rulle med att söka efter de perfekta hårförlängningarna, haha! Färgvalet, framförallt. Jag har ju nämnt att jag definitivt inte vill vara platinablond nästa gång jag är på scen, men jag vill heller inte vara brunett (vilket min coach föreslog). Så nånstans däremellan vill jag landa. Svåra beslut (; 

Men ja, där hittar ni mig just nu! Hoppas ni har det riktigt, riktigt bra!

IMG 7160

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar