Untitled5

Kontors-ansiktslyft

Skrivet av Daniela Krooks 26.05.2020 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Just nu är jag i desperat behov av ett nytt skrivbord. Inte bara av estetiska skäl, men också för att jag helt enkelt är utan rum på skrivbordet. Det är ju en tillfällig och unik situation att jobba hemifrån och ha jobb-monitorn hemma, MEN jag har faktiskt ärvt Ardi's stationära dator nu eftersom han skaffat en ny. Så nu behövs plats för både stationär dator, min MacBook, mina anteckningsböcker, och så vidare. Så här ser min nuvarande set-up ut: 

DSC 0067

Som ni kanske märker så är det ju straight up kaotiskt - inte alls önskvärt för en plats var kreativitet och produktivitet ska flöda. Jag använder även 4 olika anteckningsblock per dag för olika skäl, vilket gör att det inte är superpraktiskt att krama in dem i en överfull låda efter varje användning. 

Vad jag har i åtanke är ett L-skrivbord eller alternativt ett som är hörnvarianten men med lika långa sidor. Nedan är mina topp 3 kandidater: 

81Dq4+rMluL. AC SX679

(Från Amazon

81lpwPm 3FL. AC SL1500

(Samma som ovan men kortare på ena sidan) 

bekant corner desk left white black 0736444 PE740554 S5

(Gammal goding från IKEA

Det är ungefär samma prisklass på alla tre. Jag hade köpt #1 typ igår redan om det inte hade varit för storleken; i vår nuvarande lägenhet skulle den passa perfekt men vi kommer att flytta till hösten men har ingen aning om vart. Skulle allt vara lite knepigt att Tetrisa in den bjässen i en etta, till exempel. Sånt himla svårt i-landsproblemsval. 

Om ni har tips, inspiration, förslag, eller en stark röstning på ett av valen ovan - snälla berätta!

Kommentarer

 • Evelina 27/05/2020 2:21pm (3 år sen)

  Jag har ingen lösning åt dig, men bord nummer 1 är jättesnyggt, kör på det!

  Jag är nyfiken på vad du skriver i dina olika böcker och hur de ser ut? :) (jag älskar anteckningsböcker och kalendrar!)

  • Daniela Krooks 27/05/2020 2:51pm (3 år sen)

   Haha åh jag vet, så fint! Min man är superinvesterad I idén att vi sku bygga ett Ikea-hörnbord, så vi får se hur de går :'D

   Vilken rolig idé! Jag kan ta och skriva ett inlägg om alla mina anteckningsböcker hehe!

Skriv en kommentar