Untitled5

Kroppens återställning, proteinglass, och framtida planer

Skrivet av Daniela Krooks 14.08.2020 | 1 Kommentarer

Vill inleda med att säga TACK för all kärlek gällande tävlingshelgen <3 det betyder mycket för mig! 

Arbetsveckan som gått har bara susat förbi. Det är fredag morgon i skrivande stund och jag har precis avverkat två koppar kaffe, skrivit dagbok, och betalat räkningar, haha. 

Kroppen är just nu lite förvirrad, vilket är väldigt förståeligt - jag gick ju från riktigt låga kalorier till att matfesta i två dagar hehe. Hoppade tillbaks på kostschema på tisdag, så det börjar lugna ner sig lite nu men mycket vätska håller sig fortfarande kvar. Det är nästan svårare nu att hålla sig till kostschemat jämfört med innan tävlingen -- det blir ju lite så när man inte har tävlingsdatumet på horisonten längre. Men det har gått hyfsat bra, med reservation för en extra proteinbar här eller där (; Har även fått till en handfull SUPERbra pass på gymmet i veckan, så roligt att träna med energi! 

Jag kommer videoblogga litegrann om tävlingsrelaterade grejer såsom hur feelisen är, vad som kommer härnäst, långsiktiga mål och så vidare.
Men kortfattat kan jag ju meddela att jag äntrar min off-season nu, vilket betyder att det är dags att bygggaaaaaa massor muskler inför nästa säsong! Jag är riktigt taggad och ubermotiverad att bygga nåt helt fantastiskt. Jag kommer försöka hålla vikten lägre än min tidigare 'utgångspunkt' dock, så att nästa tävlingsdiet inte blir 7 månader lång heh. Så nu kommer fokus ligga på att bygga kvalitetsmuskler utan att smutsbulka alltför mycket! Vi får se hur det går :D 

IMG 1284IMG 1307

6DD282D4 8A6D 4246 A030 F5FD56683D24

Fick jättemånga frågor om recept när jag la upp en bild på min proteinglass så här är mitt superenkla recept ifall nån är nyfiken! Så gott, proteinrikt och snabba kolhydrater från bananen - perfekt efter ett gympass!

Kommentarer

 • Emilia 14/08/2020 7:29pm (3 år sen)

  Tack för receptet!!:)

  Jag har önskat många inlägg nu :-D men skulle ännu vilja önska ett, hur gör du din ögonskugga? Som den var på tävlingsdagen? Tutorial tack :-))

  • Daniela Krooks 18/08/2020 1:43pm (3 år sen)

   TACK för att du gör det! Det är så mysigt att gå in på bloggen och se en ny kommentar :D

   Jag gjorde faktiskt en video"tutorial" häromveckan! Verkar bli lite knas när jag försöker klistra in en videolänk men om du går till min YouTube-kanal så är det episod 13!

Skriv en kommentar